سفیر عراق در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
ملت سوریه اجازه نمی دهند کشورهای بیگانه در امور داخلی شان دخالت کنند
مجيد الشيخ  سفير عراق در تهران در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران در مورد ديدگاه مقامات عراقي درباره اوضاع در سوريه گفت: از نظر مقامات عراقی، تغييرات در سوریه بايد در داخل انجام شود نه اينکه از خارج تحميل شود، زيرا تغييراتي که در داخل صورت می گيرد اساسي خواهد بود و نمي توان به گروه هاي مخالفي که از خارج پشتيباني مي شوند اعتماد کرد.

وی تصریح کرد: ملت سوريه بايد خود برای کشورشان تصميم بگيرند و اين ديدگاه شرکت کنندگان در نشست مشورتی پیرامون سوریه بود چرا که اوضاع سوريه بسیار حساس و دشوار است ولی با اين حال به اعتقاد ما، اوضاع کنوني سوريه از گذشته بسيار بهتر است، زيرا کشورهاي مختلف با اوضاع این کشور بهتر آشنا شده و می دانند که مردم سوريه خواهان اصلاحات به شيوه درست هستند.

سفیر عراق در تهران خاطر نشان کرد: ملت سوریه خواهان این نیستند که افرادی به اين کشور هجوم آورند يا تغييرات از خارج تحميل شود، چراکه این موضوع از نظر منطقه اي و بین المللی صحيح نبوده و جمهوری اسلامی ايران نيز چنين ديدگاهي دارد و معتقد است که مردم سوريه باید تصميم گيرنده اصلی باشند.

انتهای پیام///
پ2