زمان انتخاب رشته فقط 30 دقيقه
به گزارش خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛معاون فناوري اطلاعات سازمان سنجش آموزش کشور با بيان اين مطلب گفت: در صورتي که اين زمان سپري شد و داوطلب نتوانست روند انتخاب رشته را کامل کند؛ بايد دوباره اين کار را از ابتدا آغاز کند.
دکتر احسان جمالي افزود: داوطلب در مرحله آخر انتخاب رشته و پس از دريافت کد15رقمي، ديگر نمي تواند روند انتخاب رشته را به عقب باز گرداند؛ اما قبل از دريافت کد15رقمي امکان هرگونه اصلاح وجود دارد.
معاون فناوري اطلاعات سازمان سنجش آموزش کشور توصيه کرد؛ افراد مجاز به انتخاب رشته قبل از ورود به سامانه انتخاب رشته ابتدا دفترچه راهنماي انتخاب رشته را به دقت مطالعه و سپس رشته هاي انتخابي را در فرم پيش نويس مرتب و در مرحله بعدي رشته هاي مورد نظر را وارد سامانه کنند.
دکتر جمالي با اشاره به اين که مهلت انتخاب رشته قابل تمديد نيست، افزود: آخرين فرصت انتخاب رشته ساعت24روز23مرداد است.
وي اضافه کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته فقط تا23مرداد فرصت دارند با مراجعه به پايگاه اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org انتخاب رشته کنند.
حدود 935هزار نفر امسال در کنکور شرکت کرده بودند که طبق اعلام سازمان سنجش همه اين افراد مجاز به انتخاب رشته هستند، اما در نهايت حدود615هزار نفر پذيرفته شده نهايي خواهند بود./ع