کد خبر: ۴۰۴۴۶۴۳
تاریخ: ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۸
برنامه ورزشکاران المپيکي ايران در روز شنبه 14 مرداد
در هشتمين روز المپيک 2012 لندن، هفت نماينده ايران در روئينگ، دووميداني، وزنه برداري و بوکس به رقابت با حريفان خود خواهند پرداخت.
به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران، نخستين مسابقه ورزشکاران ايراني حاضر در المپيک 2012 در روز شنبه با رقابت سولماز عباسي در فينال D رقابتهاي روئينگ انفرادي زنان المپيک آغاز ميشود.
عباسي از ساعت 13:20 دقيقه به وقت ايران براي کسب عناوين نوزدهم تا بيست و چهارم به رقابت با حريفان ميپردازد.
از ساعت 13:30 دقيقه رضا قاسمي در دوي 100 متر کار خود را آغاز ميکند. پس از آن، از ساعت 14:05 دقيقه به وقت ايران، سجاد هاشمي آهنگري در دوي 400 متر به رقابت با حريفان خود خواهد پرداخت.
در ساعت 18:30 دقيقه مهدي طلوتي بوکسور دسته 64 کيلوگرم بايد در مرحله يک شانزدهم نهايي به مصاف حريف قزاقستاني برود. از ساعت 20:30 دقيقه به وقت ايران نيز ابراهيم رحيميان در پيادهروي 20 کيلومتر رقابت ميکند.
در ساعت 22:30 دقيقه سعيد محمد پور در دسته 94 کيلوگرم روي تخته مسابقات وزنه برداری خواهد رفت.
احسان روزبهاني ديگر بوکسور ايران نيز که در دسته 81 کيلوگرم حضور دارد، در ساعت 2:15 دقيقه بامداد دوشنبه با حريف ترکيهاي خود مبارزه خواهد کرد./مح