اراک/
عفونت های قارچی پوست بدن کدامند؟

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک بيشتر اين عفونت‌ها نقاط دايره شكلي را روي پوست ايجاد مي‌كنند كه معمولا زبر و قرمز بوده و با خارش همراهند. ولي تمام نقاط دايره شكلي كه روي پوست به وجود مي‌آيد، جزو عفونت‌هاي قارچي محسوب نمي‌شوند. پزشك با معاينه ناحيه عفوني، گرفتن نمونه و مشاهده آن زير ميكروسكوپ و با كشت سلولي، عفونت‌هاي قارچي را تشخيص مي‌دهد.

به گفته متخصصان اين دسته از عفونت‌هاي قارچي واگيردار بوده و از فردي به فرد ديگر، از حيوان به انسان و از خاك به انسان منتقل مي‌شود. به عبارتي اين قارچ‌ها در پوست، مو، و ناخن انسان‌ها و حيوانات وجود داشته و يا در خاك يافت مي‌شود. عفونت‌هاي قارچي معمولاً با كرم‌هاي ضد قارچ در مدت 2 هفته درمان مي‌شوند. ولي در مواردي كه اين عفونت‌ها به درمان‌هاي موضعي پاسخ ندهند، پزشك از داروهاي خوراكي و قرص جهت درمان استفاده مي‌كند. درمان‌هاي دارويي در يك دوره 3 ماهه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

در اين دسته از عفونت‌هاي قارچي هم بايد رطوبت و گرماي بدن را به حداقل برسانيد. سعي كنيد از لباس‌هاي تنگ استفاده نكنيد. لباس‌هاي گشاد، گردش هواي بهتري داشته و تعريق بدن را كاهش مي‌دهند. اگر مي‌توانيد از ضد عرق‌ها و دئودورانت‌ها استفاده كنيد، چربي پوست خود را به حداقل برسانيد و كمتر در معرض نور آفتاب قرار گيريد. به طور كلي رعايت اصول قبلي در اين مورد هم مؤثر واقع مي‌شوند./س