سوسیس ماهی بدون مواد نگهدارنده و با چربی پایین توسط پژوهشگران کشورمان تولید شد.

کاوه رحمانی فرح مبتکر فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس ماهی در گفتگو با
خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران افزود: ترکیبات این سوسیس 70 درصد
گوشت ماهی و بقیه ترکیبات تولید سوسیس و کالباس است.
وی گفت: اين سوسيس محصولاتی است که بوی ماهی نمی دهد و کیفیت حسی مناسب با طعم و مزه خوب است.
همچنین در آن از هیچ نوع ماده نگهدارنده ای استفاده نشده است و تا 2 ماه ماندگاری دارد.
رحمانی فرح تصریح کرد: مقدار چربی و روغن آن کمتر از سوسیس های موجود در بازار است و هدف از این ابتکار افزایش سرانه مصرف ماهی است.
ماهی در کشور زیاد داریم ولی به دلیل فرآوری نشدن و بوی بد افراد علاقه ای به مصرف آن ندارند./عط