کنگره تغذیه ایران برگزار می شود
دکتر حسین حاجیان فر، مدیر اجرایی کنگره در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: این کنگره با هدف تبادل اطلاعات علمی بین دانشجویان، کارشناسان و متخصصین علوم تغذیه برگزار می شود. در واقع باید توجه داشت که تغذیه به عنوان یک طب پیشگیری مد نظر است و یکی از اصلی ترین راهکارها برای بهبود تغذیه کشور است.

وی با اشاره به این شعار این کنگره هم صدا، هم هدف، به سوی مدیریت تغذیه بهتر است گفت: محورهای این کنگره شامل امنیت غذایی، تغذیه ورزشکاران، تغذیه و بیماری های مربوط به تغذیه، تغذیه در طب اسلامی و سنتی، تغذیه سلولی و مولکولی و تغذیه گروههای ویژه است.

حاجیان فر ادامه داد: مهلت ارسال مقالات تا 5 مرداد ماه است که علاقه مندان می توانند به خلاصه مقالات خود را به دبیر خانه این کنگره ارسال نمایند.

مدیر اجرایی این کنگره اظهار داشت: در حاشیه چهار روز برگزاری این کنگره کارگاه آموزشی نمایشگاه و سخنرانی های علمی و کلیدی برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: مخاطبان اصلی این کنگره کارشناسان، دانشجویان و متخصیص علوم تغذیه و پزشکان رشته های مختلف هستند.

این کنگره دارای امتیاز باز آموزی است که فعلا مقدار امتیاز آن مشخص نشده است./ح