گفتگو با هنرمندان به مناسبت سالگرد درگذشت خسرو شكيبايي؛
فرزاد موتمن:ديالوگ هاي شكيبايي هميشه ماندگار است
فرزاد موتمن كارگردان، در گفتگو با خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران در خصوص سبك بازيگري خسرو شكيبايي گفت: بازيگري شكيبايي به ريتم آهسته و با بازي در فيلم هاي كوتاه قبل از انقلاب اسلامي شكل گرفت و بعد در نقش هاي مكمل و سپس در نقش اصلي فيلم پوران درخشنده حضور يافت.

وي ادامه داد:  تلاش هاي او با بازي در هامون اثبات شد و اينكه كمتر در سينماي ما اتفاق مي افتد كه بازيگري براي حفظ جايگاه خود تلاش كند.

موتمن تصريح كرد: شكيبايي در عين حال كه بازي خوبي داشت از نحوه‌ي ديالوگ گويي منحصر به فردي برخوردار بود به طوريكه با صداي آرام و دلنشين خود آرامشي به مردم منتقل مي كرد.

وي اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامي تعداد كمي از بازيگران بودند كه بازي هاي ماندگاري داشتند و شكيبايي اين فرصت را پيدا كرد كه با كارگردانان خوبي همكاري كند.

موتمن ضمن اشاره به اينكه به اندازه بازي كردن ويژگي بازيگري شكيبايي بود، افزود: در سينماي ما بسياري از بازيگران سبك خاص خود را در بازيگري دارند و شكيبايي هم از اين حسن برخوردار بود.

وي در خصوص بازي هاي ماندگار شكيبايي، خاطرنشان كرد: جستجو در جزيره بازي در نقش يك پليس بهترين بازي شكيبايي در مدت حضور سينمايي اش بوده است و هرگز آن را فراموش نخواهم كرد./ي2