درپي برگزاری اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی؛
ششمین برج بلند مخابراتی دنیا میزبان اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران ششمین برج بلند مخابراتی دنیا از 18 تا 21 تیرماه  میزبان اجلاس بین المللی زنان و بیداری اسلامی خواهد بود و با توجه به اینکه مهمانان شرکت کننده در اجلاس قرار است از تمام ظرفیت و امکانات برج میلاد تهران در همه قسمت ها استفاده کنند، امکان برگزاری جشنواره تابستانی برج میلاد تهران به مدت چهار روز فراهم نیست.
 برهمین اساس مدیریت برج میلاد تهران ادامه برگزاری جشنواره تابستانی بلندترین برج کشور را پس از اتمام اجلاس بین المللی و از تاریخ 22 تیرماه اعلام کرد.
 جشنواره  تابستانی برج میلاد تهران با نگاه به سه ماه معنوی رجب، شعبان و رمضان برگزار می شود.  
جشنواره تابستانی برج میلاد از ساعت 18 تا 24 میزبان علاقه مندان و گردشگران است. در جشنواره تابستانی بیش از 40 کلبه مشتمل بر کلبه‌های سوغات اقوام ایرانی ، دوچرخه‌سواری، چایخانه سنتی و ... طراحی کرده ایم.  
ایجاد غرفه پاسخ به مسائل شرعی و ایجاد رادیو برج میلاد و برگزاری تئاتر عروسکی و پانتومیم در محوطه برج برنامه های دیگری است که برای سه ماهه تابستان پیش بینی شده است./ل