خوردن نوشيدني هاي كافئين دار را در فصل گرما كاهش دهيد
به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سعيده معاني، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ انواع دلسترها و ماء‌الشعير كه فاقد مواد افزودني و طعم‌دهنده شيميايي باشند نوشيدني مناسبي در تامين مايعات از دست رفته بدن به شمار مي‌رود.

وي افزود: نوشابه‌هاي گازدار بدترين نوشيدني‌ها به لحاظ ايجاد سوء‌هاضمه و مشكلات گوارشي هستند كه مصرف آن براي رفع تشنگي در فصل گرما توصيه نمي شود.

اين كارشناس تغذيه آب را بهترين نوشيدني در فصل گرما عنوان كرد و گفت:  آب مفيدتر از آبميوه‌هاي صنعتي با افزودني‌ها هستند و در صورت مواجهه با كم‌آبي و عدم دسترسي به آب سالم آشاميدني نوشيدن هر مايع مانند چاي رقيق، دوغ كم‌نمك، شربت كم‌شيرين توصيه مي‌شود.

وي افزود: مصرف ميوه و سبزيجات بهترين راه براي رفع تشنگي در فصل گرما است و به افراد توصيه مي شود براي جلوگيري از گرمازدگي مصرف ميوه هاي آب دار مانند هندوانه، طالبي و خربزه را در برنامه غذايي خود بگنجانند./ح