پرستاران در صف مقدم ارائه خدمات نیازمند انگیزه هستند
حمید رضا احمدی، رئیس هئیت مدیره نظام پرستاری کرج در گفتگو با  خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مراکز درمانی خصوصی برای جذب نیروهای جدید و جوان پرستاری و جلوگیری از خروج نیروهای موجود چاره ای جز اجرای قانون ارتقا بهره وری ندارند چون با توجه به استخدام وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی بیمارستان های خصوصی با کمبود نیروی بیشتری مواجه هستند.

وی گفت: در برخی مراکز در سال گذشته تعداد زیادی از شاغلین در بخش خصوصی حتی با سوابق بالای 10 سال در طی آزمون استخدامی وزارت بهداشت از مرکز خدمتی خود خارج شدند و همچنین در برخی مراکز نیروهای غیر حرفه ای نظیر کمک بهیار را جایگزین کردند.

احمدی تصریح کرد: پرستاران در صف مقدم ارائه خدمات به بیماران هستند و داشتن انگیزه فراوان در ارائه خدمات نتایج مثبتی را در جلب رضایت بیمار دارد./ح