قم/
برخورد متعصبانه با فلسفه به ‌دور از فرهنگ قرآنی است
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از قم، وی در ديدار اعضاي هيئت رئيسه مجمع عالی حكمت اسلامي،‌ با بيان اين‌كه مسئله فلسفه در اسلام و تشيع مسئله‌اي كمابيش جنجالي بوده است،‌اظهار داشت: درمقام بررسي جايگاه فلسفه، سؤالاتي مطرح است/ كه چرا فلسفه چنين ويژگي پيدا كرده و بايد آسيب‌شناسي شود كه چه عاملي سبب چنين سؤء تفاهمي شده و چه كار بايد کرد تا فلسفه جايگاه اصلي خود را پيدا كند.

آیت الله مصباح یزدی افزود: موضوع ديگر اين است كه ارتباط ميان فلسفه و علوم انساني چيست و فلسفه تا چه اندازه مي تواند در اسلامي‌سازي علوم انساني نقش ايفا كند؟

وی ادامه داد: اگر بناست، فلسفه نقش خود را در مقابله با علوم انساني موجود و طراحي علوم انساني مطلوب، ايفا كند، آيا همين فلسفه امروز كافي است يا بايد در فلسفه نيز تحول و تكامل ايجاد شود؟!

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی قم با بیان اینکه فلسفه اسلامي با گرايشات مختلف و زحماتي كه بزرگان كشيده‌اند،‌ اين پتانسيل را دارد كه به همه اين سؤالات پاسخ دهد، تاکید کرد: این مجمع به عنوان متولي اين امر، بايد در اين مسير تمام سعي و تلاش خود را به كار گيرد.

آيت الله مصباح یزدی، تصریح کرد:‌ بايد با ديد منطقي به مطالب و شبهات غرب ، گوش داد و آنها را با نگاه عميق علمي مورد نقد و بررسي قرار داد تا روز به‌روز بر گسترش و شكوفايي فلسفه اسلامی افزوده شود./س