استراليا قصد استرداد جوليان آسانگ به آمريكا را ندارد
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه ؛ جوليان آسانگ بنيانگذار وب سايت افشاگر ويكي‌ليكس سه‌شنبه هفته گذشته در سفارت اكوادور در لندن پناه گرفت تا از اين كشور درخواست پناهندگي كند و از اين طريق مانع استردادش به سوئد شود.

جوليان آسانژ نگران است كه پس از استردادش به سوئد ، دولت اين كشور وي را به آمريكا انتقال دهد.

در همين حال "باب كار"، وزير خارجه استراليا گفت: در دو ديدار با مقامات آمريكايي مساله استرداد احتمالي آسانگ به آمريكا را مطرح كردم اما اظهارات مقامات آمريكايي نشان مي‌دهد آنها هيچ تصميم براي استرداد آسانگ به آمريكا ندارند.

آسانگ مي‌گويد ، آمريكا قصد دارد وي را به خاطر افشاي اسناد محرمانه آمريكا محاكمه كند. آسانگ در سال 2010 در وب سايت ويكي‌ليكس ده‌ها هزار سند محرمانه آمريكا كه درباره جنگ‌‌هاي عراق و افغانستان بود و همچنين بيش از 250 هزار سند محرمانه ديپلماتيك را افشا كرد.