يك فوق تخصص آنكولوژي؛
بچه خوره بيماري كه جنين به شكل انگورك مي شود
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، دكتر وهرز غفاري در حاشيه چهارمين كنگره سرطانهاي زنان در جمع خبرنگاران با بيان اينكه بچه خوره يا  انگورك كه بيماري جفت است و در آن جفت به شكل انگورك تغيير يافته و از بين مي شود گفت : بچه‌خوره در آمريكا و اروپا شيوع كمتري دارد، به گونه‌اي كه در آمريكا يك مورد در دو هزار بارداري است.  
 
وي افزود :اين بيماري در اروپا يك مورد در هزار و 500 بارداري، خاورميانه يك در 200 مورد بارداري و تايلند و سنگاپور يك در 80 مورد حاملگي و در كشورمان يك مورد در هر 151 بارداري ديده مي شود .  
 
اين فوق تخصص آنكولوژي با اشاره به اينكه  بيش از 80 درصد از مبتلايان به بچه‌خوره بهبود پيدا مي‌كنند و تنها 20 درصد از جفت‌ها گرايش به سرطاني‌ شدن دارند يادآور شد :خوشبختانه درمان سرطان ناشي از بچه‌خوره موفقيت‌آميز بوده به گونه‌اي كه با دارودرماني به طور كامل سلول‌هاي سرطاني از بين رفته و بيش از 98 درصد از اين بيماران بهبود پيدا مي‌كنند.  
 
وي بيان داشت: در اين بيماري به علت نقصان به وجود آمده در جفت ، خونرساني به جنين مختل شده و معمولا جنين در شش‌ ماهگي بارداري دفع مي‌شود كه علت اصلي ابتلا به بچه‌خوره ناشناخته بوده كه به نظر مي‌آيد اشكالات كروموزومي نيزدر اين زمينه نقش زيادي داشته باشند./ عط