مروری بر مهمترین اخبار علمی چهارشنبه
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران:
ایران کشور پیشرو در زمینه اهداي خون

ایران خوشبختانه با آمار 2.6 درصد یک کشور پیشرو در سطح منطقه در زمینه اهدا خون است.

اقتصاد دارو روي ميز گفتگوي ويژه خبري



امشب گفتگو ويژه خبري شبكه دو سيما به بررسي مديريت و اقتصاد دارو مي پردازد.

 
دبیر همایش مدیریت و اقتصاد داور:
سالانه400 میلیارد تومان هزینه بستری ناشی از سوء مصرف دارو می شود
سالانه 400 میلیارد تومان هزینه بستری ناشی از سوء مصرف دارو می شود و این درحالی است که مردم سهم بیشتری را ازجیب خود برای دارو می پردازند.

آغاز امتحانات پیام نور به صورت بومی
امتحانات پایان ترم دانشجویان پیام نور آغاز شد و آزمون دانشجویان کارشناسی ارشد به صورت بومی برگزار می شود.
 
اپل به جزئیات ios 6 پرداخت



کنفرانس بین المللی اپل، اگرچه معرفی رسمی آیفون 5 را در پی نداشت، اما توانست به جزئیات آی او اس 6 بپردازد.
 
تهران هنوز نیازمند خون است
باتوجه به مرکزیت استان تهران در تهران همچنان نیازمند خون هستیم.
 
معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس؛
مرگ و میر مادران باردار در كشور هم اكنون 22 در یك صد هزار تولد زنده است

معاون دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: مرگ و میر مادران باردار در كشور هم اكنون 22 در یك صد هزار تولد زنده است.
 
مصرف طولاني انسولين آسيبي به بدن نمي رساند
پژوهشگران اعلام کردند مصرف طولاني مدت انسولين خطر ابتلا به ديابت، سرطان ، بيماريهاي قلبي و سکته مغزي را افزايش نمي دهد.
 
گزيدگي‌هاي ناشي از نيش جانوران در اوايل شب خطرناك تر است
اگر گزيدگي در اوايل شب اتفاق بيفتد به علت وارد شدن مقدار زياد زهر به بدن، شدت بيماري بيشتر است.
 
نخستين جشنواره و نمايشگاه ملي گياهان دارويي تمدید شد
ستاد اجرایی نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران، در پی استقبال گسترده بازدیدکنندگان، زمان برگزاری این نمایشگاه را تا روز پنجشنبه تمديد كرد.