رشت /
توليد چاي با طعم هاي متنوع در لاهيجان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از رشت و به گزارش واحد مرکزي خبر ، يوسف ابراهيمي کارخانه دار لاهيجاني امسال با برداشت برگ سبز چاي ، چاي خشک با طعم هل – نعناع – دارچين – ليمويي – بهارنارنج – زعفران – زنجبيل – هلو و سيب توليد کرده است .
 او همچنين از عصاره چاي سبز در توليد کيک و کلوچه نيز استفاده مي كند .
اين کارخانه دار لاهيجاني هدف از اين کارش را تحقق شعار توليد ملي – حمايت از کار و سرمايه ايراني و بازاريابي و حل برخي از مشکلات بازرگاني چاي خشک  عنوان کرد .
  ابراهيمي مصمم است ، امسال 300 تن چاي خشک و باطعم هاي متنوع توليد و صادر کند . /ج2