ارزش سهام شرکت سوني به پايين ترين حد خود از سال 1980 رسيد

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از  خبرگزاري فرانسه از توکيو، ارزش سهام سوني که توليدکننده لوازم الکترونيکي و سرگرمي است، در معاملات امروز بازار بورس توکيو، يک و شصت و هفت صدم درصد کاهش يافت و در پايان معاملات، نهصد و نود و شش ين داد و ستد شد.
دلالان اعلام کردند سهام سوني آخرين بار در ماه اوت سال هزار و نهصد و هشتاد، کمتر از سقف يک هزار ين معامله شده بود.
به گفته دلالان و براساس گزارش ها، کل ارزش سوني در بازار در حال حاضر حدود يک تريليون ين (سيزده ميليارد دلار) است.
اين در حالي است که ارزش اين شرکت ژاپني در سال دو هزار، يازده تريليون ين بود.
سوني که درگير زيان دهي در بخش تلويزيون هاي خود است، در سال مالي منتهي به ماه مارس سال دو هزار و دوازده، چهار صد و پنجاه و شش ميليارد و ششصد و شصت ميليون ين (پنج ميليارد و هشتصد ميليون دلار) ضرر کرد.
شرکت هاي ژاپني، رقابت تنگاتنگ با شرکت هاي رقيب از جمله سامسونگ کره جنوبي و نيز کاهش قيمت ها، کاهش تقاضا و تاثير سيل شديد پارسال در تايلند و افزايش ارزش ين را عامل ضرر و زيان خود مي دانند.
سوني ماه آوريل اعلام کرد حدود ده هزار تن از کارکنان اين شرکت را اخراج مي کند.