به توصیه های مهم و لازم در مورد کنترل سدیم دریافتی توجه کنيد.
دکتر داوود کاظمی صالح، دارای رتبه ممتاز بورد تخصصی قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: انجام توصیه های کلی در مورد مصرف بسیار کم نمک سفید، حذف نمکدان از سفره غذایی، استفاده از سایر ادویه جات و طعم دهنده ها به جای نمک در حین طبخ غذا برای سلامتی مفید است. وی گفت: از مصرف فرآورده هایی که به طور مشخص حاوی نمک هستند مانند آجیل شور، چیس، پفک، چوب شور، اسنک های شور، پیتزا و مواد غذایی پرنمک دیگر پرهیز شود. کاظمی صالح تصریح کرد: باید توجه داشت که تا اندازه ممکن و لازم از مصرف غذاهای کنسروی اجتناب کرده و به جای آنها از سبزیجات و میوه جات تازه استفاده شود. کاظمی صالح تصریح کرد: در صورتیکه در محتویات فرآورده های غذایی مواردی مانند نمک سدیم، کلرور سدیم منوسدیم گلوتامات (MSU) وجود دارد تا جای ممکن از مصرف آنها خودداری شود. این متخصص بیان کرد: اگر نیاز به مصرف داروها برای سردرد و یا سوزش و نفخ معده وجود دارد تا جای ممکن و با صلاحدید پزشک از داروهایی مصرف شود که فاقد کربنات سدیم یا فاقد بی کربنات سدیم است. وی خاطرنشان کرد: همیشه سعی کنید غذا و میوه جات را از منزل به سر کار ببرید و در صورتیکه مایل به غذا خوردن در رستوران هستید از غذاهای تازه و سالم استفاده کرده و در هنگام سفارش غذا بر کم نمک بودن آن تأکید کنید. کاظمی صالح متذکر شد تا حد امکان از غذاهای آماده (فست فود) استفاده نکنید. این متخصص قلب و عروق در پایان متذکر شد مصرف غذاهای شور و نمک دار و نیز غذاهای حاوی سدیم زیاد برای سلامتی بدن قلب و عروق مضر است./ح