تقويم خاطرات نوروز از زبان هنرمندان؛
شورجه:عيدانه هاي پدرم به ياد ماندني ترين خاطره نوروزي من است

جمال شورجه كارگردان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با مرور زندگي خود از بهترين خاطرات نوروزي اش گفت: دوران كودكي و نوجواني ام هنگام عيد نوروز در مناطق سردسير زنجان كه هنوز برفها در كوچه ها تا نيمي از ديوارها وجود داشت گذشت و آن زمان دور كرسي سفره هفت سين كنار پدر و مادر و خانواده پرجمعيتي كه داراي 9 برادر و 1 خواهر بوديم جمع مي‌شديم.پدر  هميشه قرآن به دست داشت و عيدانه اي كه از پدر و مادر مي‌گرفتيم از قشنگ ترين و به يادماندني ترين خاطرات نوروزي ام است.

وي در خصوص پيام نوروزي به مردم عنوان كرد: اميدوارم سال جديد براي هم ميهمانان و رهبر معظم انقلاب و خانواده شهدا سال خوب ، توام با موفقيت در ايران اسلامي باشد و توطئه ها و فتنه ها كه به شكل و رنگ خاصي عليه ايران جلوه مي‌كند به خود فتنه گران بازگردد.

وي افزود: اميدوارم سال جديد براي كشورهايي كه بيداري اسلامي در آنها در حال محقق شدن است سال پيروزي مظلومين بر متكبرين عالم بوده و اين بيداري اسلامي به سرتاسر جهان تعميم پيدا كند.

شورجه خاطرنشان كرد: اميدوارم همه‌ي كشورها به آگاهي و بينش لازم برسند و با به دست آوردن استقلال و آزادي خود بر سرنوشت كشورشان حاكم باشند./م/