مدیرکل بنیاد شهید قم:
شهدا مظهر قدرت انقلاب اسلامی هستند

به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید قم، محمد کاظم پورامینی در مراسم تجلیل از مقام خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نیروی انتظامی افزود: شهدا مظهر قدرت انقلاب اسلامی هستند ایشان با ایستادگی خویش دشمنان را به وحشت واداشتند و دنیای زور و زر را وادار به پذیرش شکست کردند.

وی اضافه کرد: رزمندگان اسلام با دست‌های خالی و با کمترین امکانات در برابر پیشرفته ترین تجهیزات دشمنان با نیروی ایمان، ایثار و شهادت طلبی ایستادند و توانستند پیروزی بیافرینند.

وی تاکید کرد: شهدا و ایثارگران مایه غرور تاریخ انقلاب اسلامی هستند امروز به برکت خونهای پاک آنان که امنیت و آرامش را به‌دنبال داشت به پیشرفت در عرصه‌های مختلف نایل شدیم.

پورامینی ادامه داد: شهدا به شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی جامع عمل پوشاندند و امروز وظیفه ماست تا ادامه دهنده راه شهدا باشیم و عامل به وصایای ایشان تا بتوانیم رسالت آنان را ادامه دهیم.

وی اضافه کرد: شهدا در طول انقلاب اسلامی در همین قم توانستند جرقه انقلابی را روشن سازند و در دوران هشت سال دفاع مقدس با اعزام به جبهه‌های حق علیه باطل در مقابل دشمنان اسلام بایستند و دشمن را بیرون برانند.

پورامینی افزود: این راه همچنان ادامه دارد و جوانان امروز نیز همانند دیروز با حضور در صحنه توانستند فتنه‌ها را نابود سازند و دشمنان را ناکام گذارند که از آن جمله حماسه 9 دی سال 88 است که با حضور همین جوانان بود و امروز با حضور این جوانان غیور، ایران اسلامی بر قله‌های افتخار در ابعاد مختلف علمی ایستاده است.

وی تاکید کرد: اکنون آزمون دیگری در راه است و آن انتخابات مجلس شورای اسلامی است، باید با تاسی به شهدا به تکلیف عمل کرد و این بار نیز با حضور حداکثری و انتخاب اصلح بتوانیم کشوری آباد و قدرتمند و مستقل داشته باشیم./ر