در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور صورت گرفت
معرفی برترین‌های جشنواره داستان‌نویسی نیشابور

به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور، در این مراسم رضا امیرخانی داستان‌نویس مطرح کشور اظهار داشت: هر چه داستان قوی‌تر و بهتر باشد، ماندگاری آن بیشتر است و نوشتن داستان، طبیعت زندگی و واقعیت آن را عنوان کرده و داستان‌نویس به خلق زندگی دست می‌زند.

وی با اشاره به اینکه ژرف‌کاوی‌های داستان‌نویسی سوء‌تفاهم است، خاطرنشان کرد: همه شخصیت‌های داستان در حقیقت فرزندان نویسنده هستند و دیالوگ‌های نویسنده‌های بزرگ ریشه در طبیعت دارد.

این داستان‌نویس بنام کشور، تصریح کرد: داستان‌نویس باید به یک حقیقت، نگاه و باور از زندگی برسد و دنیا را آن‌گونه که می‌بیند، بنویسد.

امیرخانی گفت: خداوند هنرمند مطلق است، هنر یک نعمت الهی است و هنرمند با هنر خود نعمت الهی را نشان می‌دهد.

همچنین بیات مسئول امور فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور در این مراسم با بیان اینکه هیئت داوران متشکل از مجید مظلومی‌نژاد، مجید استیری، سیدعلی ‌رسولی زیر نظر استاد مصطفی مستور داوری کردند، یادآورشد: آثار منتخب از بین 235 اثر داستانی کوتاه ارسال شده به دبیرخانه جشنواره انتخاب شدند.

در این مراسم آثار مجتبی فدایی، سوسن دلاوری و مسعود لطفی به‌عنوان آثار برتر این جشنواره اعلام شدند که با تقدیم لوح تقدیر و جوایز ارزنده از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور از ایشان تقدیر شد.

در این مراسم همچنین از آثار نرگس کاظمی‌زاده، خاطره قیصری، بهروز شیدا، رومینا عابدی، امید مظفری، نازنین علی‌مردانی و مسعود عزیزآبادی به‌عنوان آثار برگزیده تجلیل شد./ر