اراک/ گزارش اختصاصی؛
روغن های حیوانی حاوی اسید های چرب اشباع شده برای سلامتی مضر است

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ به گفته کارشناسان تغذیه بر خلاف باور عموم مصرفروغن های جامد و حیوانی که در دمای اتاق جامد می باشد بر سلامت فرد اثر نامطلوب دارد که در این بخش جایگزین کردن روغن های مناسب توصیه می شود.

قابل ذکر است: روغن های زیتون، هسته انگور، کلزا به علت داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای پخت و پز مناسب می باشد.

بهتر است برای سرخ کردن از روغن های مخصوص سرخ کردنی که دارای نقطه دود بالایی هستند و خطر سرطان زایی پائینی دارند استفاده شود.

گفتنی است: مصرف بی رویه چربی ها، افزایش سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و چاقی مفرط را به همراه دارد که با توجه به این امر مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده باید در برنامه غذایی افراد محدود شود.

به گفته کارشناسان تغذیه مصرف روغن های حیوانی برای زندگی شهرنشینی و افرادی که تحرک کافی ندارند مناسب نیست.

 

عموم افراد باید در غذاهای مصرفی خود از روغن های گیاهی و غیر اشباع استفاده کنند چراکه چربی های اشباع چربی های مفیدی نیستند./س