به گزارش باشگاه خبرنگاران،دکترمجيد نقدي (دکتراي آناتومي و عضوهيات علمي دانشگاه) گفت: در رابطه با سلول هاي بنيادي امروز ديگر در يک سطر و يک صفحه نمي گنجد و با توجه به رويکرد همه جانبه محققين و دانشمندان در سراسر دنيا ابعاد گسترده اي را به خود اختصاص داده است.
وي افزود: تقسيم بندي اين سلول ها در سال هاي گذشته تا حدودي تغيير کرده است، آخرين تقسيم بندي شامل انواع روياني، جنيني، بندناف، بزرگسال و کارسينومايي است.
وي گفت: خوشبختانه در 2ماه گذشته ما، در اين دانشگاه موفق به استخراج و کشت سلول هاي بنيادي مزانشيمي استرومايي مغز استخوان از رسته سلول هاي بنيادي بالغ شديم و تلاشمان در جهت استخراج بقيه انواع نيز ادامه دارد.
دکتر نقدي در ادامه افزود: در حال حاضر چندين طرح تحقيقاتي که موضوع پايان نامه دانشجويان کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي است تعريف و برخي از آنها در آزمايشگاه تحقيقات دانشگاه در حال انجام است.
وي تاکيد کرد: سلول هاي بنيادي مزانشيمي استرومايي مغز استخوان به دليل قابليت پيوند آنولوگ، کم بودن مشکلات اخلاقي و تکثير نسبتا آسان تر، از جذابيت هاي زيادي در بين دانشمندان دنيا برخوردارند و دليل انتخاب اين نوع سلول براي شروع کار در دانشگاه اين خصوصيات بهمراه تجارب شخصي اينجانب بوده است./ع