رویترز به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد که رئیس‌جمهور لبنان، به دعوت آمریکا ۲۱ ژوئیه به واشنگتن سفر خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام کاخ سفید امروز چهارشنبه گزارش داد که آمریکا از جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، برای سفر به واشنگتن در ۲۱ ژوئیه دعوت کرده است. این دعوت پس از آن انجام می‌شود که رژیم تروریستی اسرائیل و لبنان ماه گذشته در واشنگتن یک توافق چارچوبی امضا کردند.

این توافق پس از چند روز مذاکرات با میانجی‌گری آمریکا و با هدف پایان دادن به حملات رژیم تروریستی اسرائیل به لبنان  در جنوب لبنان به امضا رسید.

شایان ذکر است که شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله با انتقاد از توافق میان دولت لبنان و رژیم تروریستی اسرائیل، آن را رد و اعلام کرد که این توافق نباید به تضعیف مقاومت یا تحمیل شروط خارجی بر لبنان منجر شود. او همچنین تتکید کرد که تا زمانی که «اشغالگری و تجاوزات اسرائیل» ادامه دارد، حزب‌الله موضوع خلع سلاح را نمی‌پذیرد. 

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۱۷ تير ۱۴۰۵
بی غیرت ،برو همونجا بمون
آخرین اخبار