دوخواهر البرزی تونستند با تلاش و پشتکار کارگاه کوچکی را راه اندازی کنند وبا آموزش هنر پرشنگ زمینه اشتغال سالانه حدود ۳۰۰ نفر فراهم کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - بهناز اشکانی با اشاره به اینکه پرشنگ واژه‌ای کُردی وبه معنای تلألو نوراست گفت: این هنر کار با قطعات کریستالی و با استفاده از مواد اکریلی و براق است که جلوه درخشانی دارد، از این‌رو اسم پرشنگ را برای آن برگزیدیم.

وی تصریح کرد: قطعات توسط ماشین‌آلاتی چاپ شده و برش می‌خورند و در نهایت با چسب مخصوص روی پایه‌ها و زمینه‌های مختلف همچون سفال ،مس ،شمع وشیشه چسبانده می‌شود 

این هنرمند با اشاره به پیشینه این هنر و اینکه ۱۶ رشته علمی با یکدیگر ترکیب شده است تا این رشته به وجود بیاید گفت:  از لحاظ هزینه این هنر بسیار مقرون به صرفه است و شروع این فعالیت سرمایه زیادی نمی‌خواهد و درآمدزایی خوبی دارد.

این هنرمند افزود پرشنگ هنری جدید است و هدف اصلی من آموزش است

شهناز اشکانی نیز گفت تا۷سال پیش ،کارمند بودم اما با جذب این هنرحالا دراین کارگاه مشغول هستم .

این دوخواهر سالانه حدود هزار اقرهنری خلق وبه بازار عرضه می کنند وراه بازار جهانی را نیز پیش گرفتند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.