
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ عیسی چشم براه - پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای بهبود وضعیت سلامت و ارائه خدمات درمانی بهینه، چهار پروژه بزرگ درمانی را در دست اجرا دارد که با بهرهبرداری از آنها، ۲ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت استان افزوده خواهد شد. این پروژهها در تراز با استانداردهای جهانی بوده و نقش بسزایی در ارتقای شاخصهای درمانی منطقه ایفا خواهند کرد.
وی افزود: یکی از این پروژهها، بیمارستان میناب با ظرفیت حدود ۵۰ درصد از کل تختهای بیمارستانی استان است که به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستانهای جنوب کشور محسوب میشود. اگر چه ساخت بیمارستانها زمانبر است، اما با پیگیریهای مستمر و رفع موانع قراردادی و مالی، تلاش میشود تا این پروژه در اسرع وقت به بهرهبرداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یکی از چالشهای مهم در حوزه سلامت استان، کمبود نیروی انسانی متخصص، به ویژه پرستار است. نسبت پرستار به تخت در استان هرمزگان از میانگین کشوری پایینتر است. به منظور رفع این مشکل، مکاتباتی با وزارت بهداشت و سازمان سنجش انجام شده تا با جذب دانشجویان بومی و تربیت نیروهای بهداشتی، این کمبود در طی سه تا چهار سال آینده جبران شود. همچنین، برنامه تربیت نیروهای حاکمیتی نیز در دستور کار قرار دارد تا در کنار ارائه خدمات درمانی، به شرح وظایف تعریف شده نیز عمل نمایند.
شاهرخی با بیان اینکه علاوه بر این، با همکاری آموزش و پرورش و برگزاری آزمونهای استخدامی، تلاش خواهد شد تا از استانهای همجوار نیز کادر درمان جذب شود.
وی در حوزه اورژانس پیشبیمارستانی نیز، ناوگان آمبولانس استان تقویت خواهد شد. با پیگیریهای انجام شده، ۳۰ دستگاه آمبولانس جدید به استان اضافه خواهد شد که تعدادی از آنها تحویل داده شده و مابقی در حال تجهیز و آمادهسازی هستند. همچنین، یک فروند بالگرد اورژانس هوایی نیز به ناوگان اورژانس استان اضافه خواهد شد که پس از تکمیل مراحل مربوط به آموزش خلبانان، به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان اظهار کرد: با پیگیری مستمر برنامههای توسعهای و رفع چالشهای موجود، گامهای موثری در جهت ارتقای سطح سلامت و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم استان بردارد.