رفیع‌زاده می‌گوید تغییر ساعت رسمی کشور اهدافی همچون صرفه‌جویی در انرژی، کاهش بار اوج مصرف، هماهنگی با سبک زندگی اسلامی و بهبود کیفیت زندگی را دارد.

علاالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت) درخصوص لایحه دو فوریتی اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان گفت: یکی از موضوعات اصلی که تاثیر در ناترازی انرژی کشور دارد، بحث ساعت کاری و ساعت رسمی کشور است.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: تغییر ساعت رسمی کشور و تعیین ساعات کار کارکنان در جلسه سران قوا مطرح شد و با توجه به ماهیت قانونی آن، قرار شد در مجلس مطرح شود. هر تصمیمی مجلس بگیرد، ما به آن احترام می‌گذاریم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: تغییر ساعت رسمی کشور که تحت عنوان ساعت تابستانی مطرح می‌شود، در بیش از ۷۰ کشور اجرا می‌شود؛ این کار اهدافی همچون صرفه‌جویی در انرژی، کاهش بار اوج مصرف، هماهنگی با سبک زندگی اسلامی و بهبود کیفیت زندگی را به دنبال دارد.

رفیع‌زاده تصریح کرد: این کار تا دو سال پیش هم در کشور اجرا می‌شد و تاثیر قابل توجهی داشت. طبق نظر تخصصی وزارت نیرو، اگر دولت درباره تغییر ساعت بتواند اجازه داشته باشد، میزان صرفه‌جویی از هزار تا ۱۵۰۰ مگاوات روزانه خواهد بود که معادل توان تولید یک نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی است. از سوی دیگر، تغییر ساعت رسمی کشور می‌تواند ضمن متناسب ساختن اوقات شرعی با زمان فعالیت روزانه افراد، هماهنگی لازم را با سبک زندگی هم داشته باشد. در کشور ما اوقات شرعی در فصول مختلف با تغییرات قابل ملاحظه‌ای مواجه هست، برای مثال ساعت اذان صبح تهران در فصل تابستان حوالی ساعت ۳ صبح است که این ساعت در شمال شرق کشور مثل مشهد مقدس حدود ساعت ۲:۳۰ صبح است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: در این لایحه ما از مجلس تقاضای اجازه تصمیم‌گیری در خصوص ساعت کارمندان را داریم. تغییری که در تنوع جغرافیایی وجود دارد، حمل‌ونقل و ترافیک و آلودگی هوا و تغییرات تکنولوژی که از همه اینها مهمتر است، این لایحه فرصتی به دولت می‌دهد که بتواند درباره سقف ساعت کاری و تعطیلات پنجشنبه‌ها و در شرایط اضطرار، آلودگی هوا، ماه رمضان و موارد خاص تصمیم بگیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۰۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
ساعت رو عقب نگه داشتن روز رو کوتاه و روحیه رو کسل میکنه !
خواه ناخواه ادم ساعت خواب و بیداریش رو با ساعت و ساعت اداری تنظیم میکنه
اما اینکه تابستان بجای ۸ شب ۷ غروب باشه خیلی دلگیره
نیاز به مصرف برق برای کولر و چراغ بیشترم یکطرف
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
راجع به کارمنداتون تصمیم بگیرید نه برای مردم . ساعت های شرعی مبدا خوبی برای ساعت کار کارکنان است واحتیاجی به تغییر ساعت نیست .
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
راجع به کارمنداتون تصمیم بگیرید نه برای مردم . ساعت های شرعی مبدا خوبی برای ساعت کار کارکنان است واحتیاجی به تغییر ساعت نیست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
سال 1401 حدود 155 نماینده مجلس کلی دلیل آوردن که ساعت رسمی نباید جابجا شود، بعد این آقا میگه نه..! یعنی میخوای بگی اون همه آدم اشتباه میکنن، فقط تو میفهمی ژن خوب??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
سبک زندگی اسلامی آقای علاالدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ساعت چه ربطی به اسلام داره برادر من
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
این علاالدین گویا از غول چراغ توّهم زده داره چرت و پرت میگه شما نشنیده بگیر دوست عزیز
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۵۸ ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
اینکه دو و سه شب اذان صبحه و بیداری بین اذان صبح تا طلوع هم سفارش شده که انجام بشه و هم برای روحیه مفیده .
وقتی دو سه شب اذانه صبحه سخته ۲ و ۳ شب بیدار بمونه ادم تا دوساعت طلوع خورشید بشه !
در صورتی که وقتی ساعت رو جابجا کنن ادم اذان صبح پامیشه نمازش رو میخونه بعد صبحانشو میخوره و میره به محل کارش در مسیر طلوع خورشیدم میبینه زیاد هم از وقت خوابش زده نمیشه وقتش هم پرت نمیشه ، اذان ظهر هم اصولا با نهار و استراحت یکی میشه نه جدا جدا ازهم ..
آخرین اخبار