وزارت بهداشت غزه هشدار داد ۶۰۰ هزار کودک در معرض فلج ابدی به دلیل محرومیت از واکسن فلج اطفال قرار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  وزارت بهداشت غزه هشدار داد که بیش از ۶۰۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل تداوم محاصره اسرائیل و ممنوعیت ورود واکسن‌های ضروری فلج اطفال، با خطر فلج دائمی و معلولیت‌های طولانی‌مدت مواجه هستند. 

واکسیناسیون در غزه در وضعیت اضطراری قرار دارد. با توقف فاز چهارم برنامه ملی واکسیناسیون فلج اطفال، نیم میلیون کودک در برابر این بیماری خطرناک بدون محافظت باقی می‌مانند

پیامد‌های بهداشتی این روند فاجعه‌بار و غیرقابل جبران خواهد بود.

از سوی دیگر، کمبود شدید آب آشامیدنی سالم، سوءتغذیه گسترده در میان کودکان و محرومیت از خدمات پزشکی اولیه از عوامل تشدید کننده بحران است.

از اوایل مارس، اسرائیل با بستن کامل گذرگاه‌های مرزی، ورود تقریباً تمامی کمک‌های پزشکی و بشردوستانه به غزه را مسدود کرده است. سازمان ملل متحد بار‌ها هشدار داده که این محاصره در حال تسریع فروپاشی کامل انسان‌دوستانه در غزه است. 

نهاد‌های حقوق بشری خواستار فشار فوری بر اسرائیل برای بازگشایی گذرگاه‌ها شده‌اند. سازمان جهانی بهداشت (WHO) وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با اهمیت بین‌المللی اعلام کرده است. 

در صورت تداوم این روند، نسل آینده غزه با معلولیت‌های دسته‌جمعی و غیرقابل درمان مواجه خواهد شد که پیامد‌های آن فراتر از مرز‌های این منطقه است. 

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
خدایا به دادشان برس- اللهم عجل لولیک الفرج
آخرین اخبار