با تشدید جنگ تجاری ترامپ و نارضایتی عمومی از تعرفه‌ها، اعتماد آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها در مدیریت اقتصاد از جمهوری‌خواهان پیشی گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین مهدی‌تبار - به گزارش ایندیپندنت، برای نخستین‌بار از ماه مه ۲۰۲۱، آمریکایی‌ها اعتماد بیشتری به دموکرات‌ها نسبت به جمهوری‌خواهان در مدیریت اقتصاد نشان داده‌اند. طبق نظرسنجی جدید مؤسسه «مورنینگ کانسالت»، ۴۶ درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند دموکرات‌ها عملکرد بهتری در زمینه اقتصاد دارند، در حالی که تنها ۴۳ درصد از جمهوری‌خواهان حمایت کرده‌اند و ۱۱ درصد نیز نظری نداشته‌اند.

ایندیپندنت گزارش کرده است که این چرخش در افکار عمومی پس از آن رخ داده که نظرسنجی شبکه CBS نشان داد میزان تأیید اقتصادی دونالد ترامپ کاهش یافته و ۶۰ درصد از مردم با تعرفه‌های اعمال‌شده توسط او مخالفت کرده‌اند. ترامپ در دوم آوریل تعرفه‌های فراگیری را روی واردات از تقریباً تمام کشورها اعمال کرد که خودش آن را "روز رهایی" خواند، اما سپس تحت فشار افکار عمومی، برای ۹۰ روز این تعرفه‌ها را متوقف کرد؛ البته چین از این توقف مستثنی بود.

به گزارش ایندیپندنت، جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین در حال شدت گرفتن است. ایالات متحده تعرفه‌هایی تا سقف ۲۴۵ درصد روی کالاهای چینی اعمال کرده و چین نیز تعرفه‌هایی تا ۱۲۵ درصد را در پاسخ وضع کرده است. در واکنشی دیگر، پکن به شرکت‌های هواپیمایی دستور داده که سفارش قطعات از شرکت‌هایی مانند بوئینگ را متوقف کنند.

ایندیپندنت می‌نویسد که هم‌زمان با افزایش فشارهای اقتصادی، مردم آمریکا انتظار دارند که اولویت ترامپ کاهش هزینه‌های زندگی باشد، به‌ویژه از طریق در دسترس‌تر کردن خدمات درمانی. با این حال، ۴۹ درصد معتقدند او بیشتر تمرکز خود را صرف کوچک‌سازی دولت از طریق وزارت تازه‌تأسیس بهره‌وری دولتی به مدیریت ایلان ماسک کرده است، در حالی که تنها ۲۹ درصد این هدف را در اولویت می‌دانند.

در پایان، ایندیپندنت گزارش کرده است که اگرچه ترامپ مدعی است که آمریکا از محل تعرفه‌ها درآمد بی‌سابقه‌ای داشته، اما فشار اصلی بر دوش مصرف‌کنندگان و صاحبان مشاغل است. برخی کسب‌وکارها حتی مبلغی با عنوان "هزینه ترامپ" به فاکتور مشتریان افزوده‌اند. بر اساس نظرسنجی «مورنینگ کانسالت»، میزان رضایت عمومی از ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش، یعنی ۴۵ درصد، رسیده است.

برچسب ها: ترامپ ، آمریکا ، جنگ تجاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار