رییس شبکه بهداشت و درمان هشترود از بروز رسانی آزمایشگاه بیمارستان امام حسین (ع) هشترود خبرداد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ خدادادی -دکتر علیزاده رییس شبکه بهداشت و درمان هشترودگفت: آزمایشگاه این بیمارستان به دستگاه‌های پیشرفته مجهز شده و دیگر نیاز نیست بیماران برای انجام یک آزمایشگاه به بخش خصوصی یا سایر شهر‌ها بروند.

وی  افزود: شهرستان هشترود جزء شهرستان‌های برتر استان است که عمل جراحی لاپاراسکوپی در بیمارستان امام حسین (ع) صورت میگیرد.

وی بیان کرد: اکنون در ۳۰ روز کاری چشم پزشک، پزشک قلب، جراحی عمومی، زنان و زایمان، اعصاب و روان و متخصص‌های داخلی، کودکان و بیهوشی تمام وقت حضور دارند‌.
وی گفت: با هزینه‌ای بالغ بر ۵ میلیارد تومان یک دستگاه آمبولانس پشرفته به بیمارستان خریداری شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان هشترود از افزایش تخت‌های دیالیز به ۹ تخت هم اشاره نمود و گفت: قرار گرفتن این شهرستان در مسیر آزاد راه و ارائه خدمات به بیماران دیالیزی سایر شهر‌ها تخت‌های دیالیزی را از ۷ تخت به ۹ تخت افزایش دادیم.

وی از جذب ۱۱ میلیارد تومان اعتبار خارج از اعتبارات دانشگاهی به حوزه بهداشت و درمان خبر داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.