بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هسته‌ای + فیلم

با استفاده از فناوری هسته‌ای کیفیت آرد و نان بهبود پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محققان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران در کرج موفق به تولید بهبود دهنده آنزیم آرد گندم و نان با روش پرتودهی گاما شدند.

این بهبود دهنده در انواع آرد سفید و سبوس‌دار باعث بهبود کیفیت خمیر، بهبود بافت و حجیم شدن نان، تاخیر در بیات شدن و کیفیت رنگ می‌شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.