فرمانده انتظامی سیاهکل از کشف ۵ تن چوب جنگلی قاچاق در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ سرهنگ "محمدرضا رحمانی" به تشدید اقدامات همه جانبه نیروی انتظامی به منظور مقابله با قاچاقچیان چوب اشاره کرد و اظهار داشت: جنگل به عنوان یکی از مواهب الهی در زندگی انسان و سلامت محیط زیست تاثیرات بسزایی دارد و به همین دلیل باید در حفظ آن کوشا بود.
وی در ادامه افزود: ماموران انتظامی شهرستان در پی دریافت گزارشی مبنی بر اینکه فردی در یکی از روستا‌های سطح حوزه استحفاظی داخل محوطه‌ای اقدام به انبار چوب قاچاق کرده، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان سیاهکل بیان داشت: ماموران انتظامی پس از انجام تحقیقات نامحسوس در این زمینه و احراز صحت موضوع با هماهنگی مقام قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این مکان، ۵ تن چوب جنگلی قاچاق را کشف کردند.
این مقام انتظامی از دستگیری و معرفی متهم ۳۹ ساله در این رابطه به مرجع قضائی خبر داد و تصریح کرد: کارشناسان ارزش چوب‌های کشف شده را  ۴۵۰ میلیون ریال اعلام کردند.
سرهنگ رحمانی در پایان با اعلام اینکه حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی است، به عزم راسخ پلیس در برخورد با قاچاق اشاره کرد و از مردم خواست در صورت اطلاع یا مشاهده هرگونه مورد مشابه، مراتب را سریعاً از طریق سامانه فوریت‌های ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کنند.

منبع: اطلاع رسانی پلیس گیلان 

برچسب ها: چوب ، قاچاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.