جوان سازی و نوسازی ناوگان هوایی از طریق خرید و همچنین اورهال یکی از اقدامات و گام هایی است که می تواند زمینه ساز تقویت این بخش شود.

 باشگاه خبرنگاران جوان ؛ محبوبه کباری - نوسازی صنعت هوایی کشور و افزایش تعداد ناوگان هواپیمایی کشور یکی از مهم‌ترین اقدامات و گام‌ها درجهت تقویت صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز توسعه بخش هوایی و افزایش امنیت در این حوزه  را در پی دارد. این در حالیست که پیش از این به دلیل بالا بودن سن ناوگان هوایی و همچنین به دلیل زمین گیر بودن ناوگان هوایی در این بخش با مشکلات بسیاری رو‌به‌رو بودیم که خود باعث شده بود برخی از مسافران سفر‌های زمینی و ریلی را به سفر‌های هوایی ترجیح دهند.

افزایش تاخیرات در پرواز‌های داخلی و خارجی و همچنین عدم هماهنگی بین عرضه و تقاضا  در حوزه هوایی از مهم‌ترین مشکلات در این حوزه به شمار می‌رود که می‌توان از طریق نوسازی ناوگان هوایی و همچنین از طریق اورهال کردن هواپیما‌های زمین گیر شاهد بهبود و تقویت این بخش باشیم.

با توجه به آنکه طبق برنامه هفتم نوسازی و جوان سازی ناوگان هوایی باید در دستور کار قرار گیرد و این اقدامات باید از سوی شرکت‌های هواپیمایی اجرایی و عملیاتی شود که در همین رابطه مسئولان بخش هوایی خبر‌های خوبی در حوزه صنعت هوایی کشور داده بودند.

خبرهای خوش هوایی در راه است

به طوری که فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: خبر‌های خوش هوایی در راه است و ما گام‌های بسیار خوبی برای نوسازی ناوگان هوایی کشور برداشته‌ایم که به زودی به ثمر می‌رسد و کار‌های خود را به گفته مقام معظم رهبری به برجام گره نزده‌ایم.

گفتنی است با توجه به آنکه بیش از چندین ناوگان هوایی‌ای تی ار زمین گیر شده‌اند  صادق گفته بود که در خصوص‌ای تی آر‌ها اقداماتی انجام شده و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.  می‌توانم بگویم که در صنعت حمل و نقل هوایی اخبار خوبی در راه است.

ورود دو فروند هواپیمایی ایرباس 

در همین راستا هم در هفته گذشته چندین گام بزرگ در جهت نوسازی و تقویت ناوگان هوایی کشور برداشته شده بود به طوری که دو فروند هواپیمای ایرباس با میانگین سن ۱۳ سال وارد کشور شده و به ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اضافه شده و همچنین یک فروند هواپیمای ایرباس برای شرکت هواپیمایی قشم اورهال سنگین شد همچنین یک فروند هواپیمای MD برای شرکت هواپیمایی کاسیپین اورهال و به ناوگان این بخش اضافه شد.

براساس این گزارش دو فروند ایرباس پهن پیکر ۳۳۰  برای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه مهرآباد تهران فرود آمد، این دو فروند هواپیما با رجیستر‌های EP-IJC و EP-IJD از مبدأ مسقط به ایران منتقل شدند.

گفتنی است ایرباس A ۳۳۰-۲۰۰ به موتور Rolls-Royce Trent ۷۰۰ مجهز است و ظرفیت آن بستگی به پیکربندی شرکت هواپیمایی دارد، ولی به طور معمول در پیکربندی دوکلاسه (بیزنس + اکونومی) حدود ۲۵۰ تا ۲۸۰ نفر و در پیکربندی تک‌کلاسه (فقط اکونومی) حداکثر تا ۴۰۶ نفر ظرفیت دارد.

براساس این گزارش طی هفته گذشته  یک فروند هواپیمای ایرباس پهن پیکر  را به همت مهندسان ایرانی اورهال کرد و امروز هم  به همت مهندسان ایرانی یک فروند هواپیمای مک‌دانل داگلاس MD-۸۳ با شماره ثبت EP-CPU پس از طی فرآیند کامل نوسازی و بازسازی، به عنوان نهمین فروند هواپیمای فعال هواپیمایی  به ناوگان عملیاتی این شرکت پیوست. این هواپیما با ظرفیت ۱۴۵ صندلی، شامل ۱۶ صندلی در کلاس بیزینس و صندلی‌های کاملاً جدید در کلاس اکونومی، آماده خدمت‌رسانی به مسافران شده است.
 تجهیزات داخلی این هواپیما به‌طور کامل به‌روزرسانی شده و با رنگ‌آمیزی جدید، جلوه‌ای تازه یافته است. این اقدامات در راستای ارتقای تجربه سفر و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی شایسته به مسافران انجام شده است.

ورود نهمین فروند هواپیمای فعال  به کشور به همت اورهال
براساس این گزارش همزمان با ورود نهمین فروند هواپیمای فعال کاسپین،   عادل نورعلی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره این شرکت، در این‌باره گفت: ورود هواپیمای نوسازی‌شده EP-CPU با نام تنب بزرگ به ناوگان عملیاتی، نشان‌دهنده استمرار برنامه نوسازی و توسعه ناوگان شرکت است؛ برنامه‌ای که، با هدف پاسخگویی بهتر به نیاز مسافران و بهبود بهره‌وری عملیاتی، دنبال می‌شود.

همچنین یک فروند هواپیمای پهن‌پیکر ایرباس A۳۰۰-۶۰۰ پس از انجام تعمیرات اساسی و انجام بیش از ۱۱۰۰ فعالیت مهندسی، مجدداً به چرخه عملیاتی شرکت هواپیمایی قشم بازگشت. پرواز آزمایشی هواپیمای ایرباس A۳۰۰-۶۰۰ به رجیستر EP-FQK پس از بازدید مدیر عامل شرکت هواپیمایی  سیامند عبداله‌زاده و تعدادی از مدیران قاز فرودگاه مهرآباد با موفقیت انجام شد.

 این هواپیما که قابلیت جابه‌جایی ۲۹۲ مسافر را دارد، پس از ۳ سال زمین‌گیری، با تلاش بی‌وقفه متخصصان داخلی و واحد تداوم صلاحیت پروازی (CAMO) و واحد فنی مهندسی  قشم، موفق به دریافت مجوز پروازی شده و پس از انجام پرواز آزمایشی آماده ارائه خدمات هوایی به مسافران است.

براساس این گزارش هاشم زاده کارشناس صنعت هوایی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه صنعت هوایی کشور یکی از مهم‌ترین شقوق در بخش حمل ونقل به شمار می‌رود که می‌تواند زمینه ساز بهبود بخش هوایی در کشور شود گفت: نوسازی ناوگان هوایی در کشور و بهبود این صنعت خود نقش بسیار موثری در حوزه حمل نقل دارد و می‌توان با اجرای  این طرح شاهد رونق در صنعت هوایی و بهبود تقویت این حوزه باشیم.

وی ادامه داد: طبق برنامه هفتم باید دولت اقدامات لازم را در جهت جوان سازی ونوسازی ناوگان هوایی برد که بخشی از این اقدام از طریق آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما و حذف دلالان و سوداگران صورت می‌گیرد.

تعداد هواپیما‌های فعال ۱۸۲ فروند رسید

در همین راستا هم پیش از این حسبن پور فرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرده بود که  تعداد کل ناوگان مسافری کشوری ۳۳۵ فروند، تعداد هواپیما‌های فعال ۱۸۲ فروند و تعداد هواپیما‌های سرخط ۱۳۹ فروند است.

در همین راستا پیش از این هم اعلام شده بود که عزم شرکت‌های هواپیمایی برای خرید ناوگان هوایی کشور جزم شده و در تلاش برای خرید ناوگان هوایی هستند به طوری که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرده بود خبر‌های خوب هوایی در راه است از ابتدای سال برای نوسازی ناوگان هوایی کشور گام‌های موثری برداشته‌ایم و تعدادی هواپیما وارد کرده‌ایم.

 حال امیدواریم با اجرای این اقدامات گام‌های خوبی برای صنعت هوایی کشور برداشته شود و شاهد نوسازی این بخش باشیم و در روز‌های پیک سفر و هچنین در انجام عملیات حج شاهد کاهش تاخیرات پرواز‌ها باشیم.

برچسب ها: حمل ونقل ، صنعت هوایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
Germany
رضا
۰۸:۱۹ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
این هواپیماها چند سال عمر دارند واز کدام کشور خریداری شده؟ سیزده سال، دوازده سال؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
کشور به ۴۰۰ فروند هواپیما نیار داره تا بتونیم تو حوزه هوایی با کشورهایی مثل عمارات و قطر رقابت کنیم یک یا دو فروند کاری از کار پیش نمی‌بره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
سرمایه گذاری در حمل و نقل و راه آهن و هواپیما یی اقتصاد و تجارت را متحول می‌کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
۸۵ درصد از مردم ایران هواپیما را از نزدیک ندیدند
بجای رسیدن به وضعیت جاده ها و اتوبوسهای نخبه کش
داری برای خودت و امثال خودت وسایل رفاهی سفرت را جور میکنی .
از خدا بترس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
50 تا هواپیما در زمان شهید رییسی به ناوگان کشور وارد شد چندتاشم الآن وارد شد. متاسفانه عادت کردیم هرکی کار کنه و حرف نزنه به چشممون نیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
حرف بی سند و مدرک و بی پایه و اساس یعنی همین ! ۵۰ تا هواپیما ؟!!! این ۵۰ تا دقیقاً در چه تاریخی و با کدام کرهای ریجستری وارد کشور شدند که بجز شما کسی خبر نداره ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
۵۰ تا !!!! عجب !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۹ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
کدام جوان سازی
اینها سال 2008 تولید شده اند و دست دوم هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۰ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
واقعا لازم بود ناوگان هوایی کشور به روز شود که مسئولین بتواند از راه هوایی به مسافرت بروند و به بچه هاشون و خانواده سخت نگذره و در جاده های پر خطر نباشند وگرنه مردم توان استفاده از هواپیما ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
به نظرتون جای سوال نیست که نشر این خبر با شروع مذاکرات همزمانی داره ؟چه چیزی رو میخواد القا کنه ؟
این هواپیما ها کی اومدن تو همین چند روزه مراحل خرید وکارای بانکی و.(با وجود تحریم ها )و رد وبدل پول و وارد شدن هواپیما انجام شده ؟؟؟!!!
اگر انقد راحته چرا تا حالا نشده بود اگر سخته چطور یهویی انجام شد ؟
Germany
ناشناس
۱۵:۰۲ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
بهترین هواپیما های ناوگان هوایی ایران چه مسافربری چه نظامی یا ساخت اروپاست مثل ایرباس یا آمریکایی مثل بوئینگ و جنگنده های مختلف و هلی‌کوپترها و ‌..پس یاد بگیریم باشون تعامل و شراکت و همکاری کنیم و نه دشمنی و از دیوار سفارتشان بالا بریم و نه پرچم کشورمان را لگدکوب کنیم و نه از صبح تا شب بگیم مرگ بر این ،مرگ بر آن.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۹:۴۴ ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
آفرین
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی محمدزاده
۱۴:۵۶ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
خرید هواپیمای نو فقط دردسرش برای کارکنان اون شرکت هست چون سواریش مال مردم پولش مال دولت و اقساطش میمونه واسه شرکت و بی پولی و عدم افزایش حقوق هم میمونه واسه کارکنان شرکت.کل چرخه خرید هواپیمای نو همینه تمام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
درود بر شهید رئیسی محبوب .عشق داداش
United States of America
ناشناس
۱۲:۴۳ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
خر کردن ما با دادن آب نبات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
خدا لعنتتون کنه که برای جان مردم ارزشی قائل نیستید اون بدبختی که سوار این هواپیماها میشه باید پیش پیش فاتحه ی خودشو بخونه
United States of America
ناشناس
۱۲:۲۵ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
۹۰% شهرای مملکت قطار نداره و مردم قطار گیرشون نمیاد اونوقت اینا رفتن هواپیما خریدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
اینها میراث دکتررر برز پاش هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
میانگین نسبت جمعیت به هواپیما رو توی کشورهای همسایه با ایران مقایسه کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
آخ جون همه مشکلات با این دوتا طیاره ی فکسنی حل شد ،فقط اگه به قیمت حلبی و آهن پاره خریده باشید سود کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
این همه ذوق زدگی برا دوتا هواپیمای از رده خارج شده؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
حالا چه کنیم با این دوتا هواپیمای اسقاطی و دست دوم؟من و این همه خوشبختی محاله !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
راه آهن برای مردم بمراتب مهمتر از هواپیماست
France
ناشناس
۱۲:۰۰ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
هواپیمای بوئینگ امریکایی که چیزی نیست
حالا اول مذاکراته / بزار مذاکرات تمام بشه لکوموتیو امریکایی هم برات میخرم
Iran (Islamic Republic of)
یک ایرانی
۰۷:۵۱ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
روح شهید رئیسی شاد.
اقدامات خوب پس از شهادت هم به مملکت میرسه
Iran (Islamic Republic of)
رییسی
۱۱:۳۳ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
کم چرت بگو مؤمن
چرا آنقدر فحش برا اون بنده خدا میخری؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
هواپیمای فرسوده شد اقدامات خوب ؟ این دوتا هواپیما عمر مفیدشون تموم شده برادر و در اصل نا ایمن محسوب میشن،خدا میدونه کی و کجا سقوط کنن !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
پاره نشید مجازی ها لایک منفی داداش میدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
مرحوم رئیسی بجز گرامی وعده‌ی وتحریم و کمبوددارو وناترازی برق و بی‌عدالتی کاری نکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۳۱ فروردين ۱۴۰۴
بجزگرانی وبدبختی وکمبود دارو وشیرخشک و ناترازی دربخش برق وگاز و....‌کاری نکرد اگر مردم ازرییسی راضی بودند قطعا به جلیلی رای میدادند
آخرین اخبار