فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت: با هوشیاری مرزبانان سلحشور، سه دستگاه خودروی خارجی تویوتا قاچاق در پایانه مرزی میرجاوه شناسایی و توقیف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان  _ سردار شجاعی گفت: مرزبانان پست کنترل مراقبت مرزی میرجاوه، با انجام اقدامات اطلاعاتی مطلع شدند قاچاقچیان قصد دارند سه دستگاه خودروی خارجی تویوتا قاچاق را به وسیله دو خودروی ترانزیت چادری در پوشش قوطی نوشیدنی انرژی زا از  مرز‌های کشور خارج کنند.

وی گفت: بلافاصله مامورین مستقر در پست کنترل مراقبت مرزی فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه با هماهنگی مقام قضائی و سازمان‌های ذیربط اقدام به بررسی موضوع و برخورد با قاچاقچیان به موقعیت شناسایی شده اعزام و توانستند خودرو‌های ترانزیتی را شناسایی و متوقف کنند.

فرمانده مرزبانی استان با اشاره به دستگیری ۲ متهم، خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو‌های ترانزیتی توقیفی، سه دستگاه خودروی قاچاق شامل یک دستگاه هایلوکس و دو دستگاه لندکروز تویوتا و تعداد ۷۹ هزار و ۲۰۰ قوطی انرژی زا  را به ارزش بیش از  ۳۸۰ میلیارد ریال کشف شد.

 

سردار شجاعی عنوان کرد: متهمان دستگیر شده به همراه خودرو‌های مکشوفه برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

منبع مرزبانی فراجا

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.