رئیس‌جمهور در جلسه ارتقای کیفی نظام آموزشی گفت: اصلاح روش‌های آموزش باید معطوف به نیاز‌های آینده کشور انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ مسعود پزشکیان در جلسه «ارتقای کیفی نظام آموزشی»، با اشاره به اهمیت و جایگاه توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش با مشارکت مردم، در برنامه‌های دولت وفاق ملی، گفت: برای رسیدن به این اهداف باید مردم را به صحنه آورد؛ مشارکت مردم ضامن موفقیت اجرای برنامه دولت در زمینه آموزش و پرورش است. وقتی مردم به صحنه بیایند و در توسعه فضا‌های آموزشی مشارکت کنند، نسبت به این طرح‌ها احساس مالکیت خواهند داشت.

رئیس جمهور افزود: دولت چهاردهم به دنبال جذب مشارکت اقشار مختلف مردم در مسیر حل مشکلات نظام آموزش و پرورش است و در این راستا زمینه مشارکت برای مردم فراهم بوده و میدان برای همه باز است.

پزشکیان درباره اهمیت اجرای طرح‌های مرتبط با توسعه فضا‌های آموزشی، طبق برنامه پیش‌بینی شده، تصریح کرد: باید یک مرکز رصد ایجاد شده و گزارش‌های دقیق و منظم از میزان پیشرفت در ساخت مدارس در هر استان و نیاز‌های هر دستگاه در این راستا از طریق این مرکز رصد در اختیار دولت قرار گیرد. مدارس باید در همان محله‌ای که به آن نیاز هست، ساخته شوند، نه اینکه مدرسه در مکانی ساخته شود که از آن محله فاصله داشته و دانش‌آموزان برای رفت و آمد مشکل داشته باشند.

رئیس جمهور افزود: تیمی از کارشناسان، استاندارد‌های لازم برای کلاس‌ها را مشخص می‌کنند تا چینش کلاس‌ها و تأمین تجهیزات مورد نیاز آموزش‌های نوین و به‌روز دانش‌آموزان بر اساس آن استاندارد‌ها انجام شود.

پزشکیان همچنین با اشاره به اهمیت اصلاح روش‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در مدارس، تاکید کرد: باید درباره روش‌ها و ابزار‌های ارتقای کیفی آموزش جلسات بیشتری برگزار و برترین الگو‌های موجود در جهان بررسی شود. آموزش‌های نوین در مدارس باید بر اساس الگو‌های حل مسئله، کار تیمی و تقسیم مسئولیت ارائه شود تا توانمندی دانش‌آموزان را ارتقا دهد.

رئیس جمهور اضافه کرد: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم، زیرا در کار گروهی است که توانمندی همه دانش‌آموزان ارتقا خواهد یافت. وقتی دانش‌آموز بر اساس الگوی حل مسئله تربیت شود، به کشور پایبندی بیشتری خواهد داشت و به جای اینکه به فکر مهاجرت باشد، به دنبال حل مشکلات کشور خواهد بود. به هر حال این دانش‌آموزان هستند که آینده این کشور را می‌سازند و اگر آنها را مسئله محور، صادق و درستکار تربیت کنیم، مشکلات کشور را حل خواهند کرد.

پزشکیان با اشاره به اهمیت عدالت آموزشی، خاطرنشان کرد: نباید اختلاف کیفی آموزشی در مدارس ما به شکلی باشد که موجب ایجاد نابرابری و تبعیض بین دانش‌آموزان شود، بلکه باید امکانات آموزشی برابری در اختیار همه دانش آموزان کشور قرار گیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه اصلاح روش‌های آموزش باید معطوف به نیاز‌های آینده کشور انجام شود، گفت: برای اینکه دانش‌آموزان را معطوف به تأمین نیاز‌های آینده کشور تربیت کنیم، به مطالعه تطبیقی نیاز داریم. باید از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و دانشگاهیان بهره بگیریم، تا آنها برای اصلاح روش‌های آموزشی، نوع مطالب و مهارت‌های آموزشی مناسب در مسیر رفع نیاز‌ها و حل مشکلات کشور، ایده ارائه کنند.

پزشکیان تاکید کرد: ما باید از ساختار آموزشی فعلی فاصله گرفته و روش‌های آموزش را اصلاح کنیم. برای رسیدن به این هدف باید از ابزار‌های نوین آموزشی بهره برده و دانش‌آموزان را در رشته‌های مورد نیاز کشور تربیت کنیم. همچنین آموزش‌ها در هر منطقه‌ای باید بر اساس نیاز‌های همان منطقه ارائه شود، تا نیرو‌های انسانی در هر منطقه، بر اساس نیاز‌های منطقه خود آموزش ببینند؛ عدالت این است که هر فرد در منطقه خود رشد کند.

در این جلسه نمایندگان دستگاه‌های مختلف برنامه‌های طراحی و اجرا شده از سوی دستگاه متبوع خود در زمینه توسعه فضا‌های آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش، جذب مشارکت گروه‌های مردمی، جهادی و خیرین، ارتقای توانمندی معلمان و الگو‌های اصلاح روش آموزشی را ارائه دادند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
به نظر من سهم یکدرصدی کارفامایان و نمایندگان آنها در واحد های صنفی و کارگاهی قابل اجرا از طریق برنامه کاربردی و درگاه الکترونیکی دریافت شود و ایجاد واحد آموزشی کارگاه صنعتی و آموزش عالی مهارت آموزی دارای گواهی نامه از اهداف این جلسه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
جناب «دکتر»، شعور مسئولانی که چهار ساله سهام عدالت رو بستن و سهامداران ثانویه ای که الان با مشکلات متعدد مالی و زندگی مواجه شدند چه زمانی قراره تغییر کنه؟ به نظر من وقتی جون بی ارزش‌شون به لب‌شون رسید....
Finland
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
با این معلمانی که شما دارید و محتوای کتب درسی و تراکم دانش آموزان به جایی نمی رسید به علاوه اتباع افغانی هم معضل کلاسها شده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۴ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
چرا کسی نمی تونه درک کنه یک معلم با ۳۴تا دانش آموز که غیر از بیش فعال ها و... یک عده ایی هم آوردن از مدارس استثنایی اونم با حداقل حقوق که بعد از ظهر باید بره پیک موتوری و... کارکنه اموزش و پرورش رشد نمیکنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
جناب رئیس جمهور

شرکت ملی پست وام بلاعوص ندارد

وام تبصره ای و ارزات قینت ندارد

تخصیص ارز ندارد

تا مانند بانک به تصمیم گیران هدیه کند

آیا بی هنین دلیل باید حق و حقوق کارمندان پست ضایع شود ؟؟؟؟؛

اگر به دلایل بالا فقط حدس و احتمال هستتد

پس دلیل این همه تبعیض چیست

وقتی آنها هم از تعطیلات زیاد و هم مرخصی و هم تعطیلات گاه و بی گاه کرونا . آلودگی هوا ، سردی هوا و هزاران کوفت و زهر مار برخودار هستنند ؟؟؟؟
و ما نیستیم
چرا باید فوق دیپلم آنها حکمش چندین میلیون بیشتر از حکم ما باشد ؟؟؟

جناب رئیس جمهور بی عدالتی را تمام کنید

بس بی عدالتی و ظلم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
اقای پزشکیان 22نوع اموزش درکشورداریم یعنی 22نوع مدرسه درکجای دنیا اینگونه مدرسه برای ادامه تحصیل فرزندانش تاسیس میکند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
بدون هزینه کردن کیفیت بالا به دست نمیاد مثل این میمونه پراید سوار شی ولی کیفیت بنز رو بخوای
آخرین اخبار