وزارت خارجه ایالات متحده تایید کرد که وزیر خارجه این کشور و نماینده کاخ سفید در امور غرب آسیا با هدف گفت‌و‌گو با مقامات اروپایی درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین، راهی پاریس می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که «مارکو روبیو»، وزیر خارجه این کشور، به همراه «استیو ویتکاف» نماینده ویژه کاخ سفید در امور غرب آسیا از ۱۶ تا ۱۸ آوریل (۲۷ تا ۲۹ فروردین) به پاریس سفر می‌کنند تا با مقامات اروپایی درباره پایان جنگ روسیه و اوکراین گفت‌و‌گو کنند.

بر اساس این بیانیه، روبیو همچنین در جریان این سفر درباره تقویت منافع مشترک در منطقه با شرکای اروپایی تبادل نظر خواهد کرد.

پیش‌تر منابع آگاه اعلام کرده بودند که وزیر خارجه آمریکا و فرستاده ویژه دونالد ترامپ که وظیفه پایان دادن به درگیری‌ها در اوکراین و غزه را بر عهده دارند، قرار است طی روز‌های آتی راهی پاریس شوند. بر اساس این گزارش‌ها، ویتکاف قرار است با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و روبیو قرار است با همتای فرانسوی خود، «ژان نوئل بارو» گفت‌و‌گو داشته باشند.

یک مقام مطلع از مقدمات این سفر به پالتیکو گفت که ۲ طرف در باره تهدید‌های تعرفه‌ای ترامپ، اوکراین، ایران و روابط تجاری گفت‌و‌گو خواهند کرد. دیدار ماکرون با ویتکاف تنها چند روز پس از دیدار این نماینده با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه برای گفت‌و‌گو درباره آتش بس احتمالی در اوکراین صورت می‌گیرد.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
آمریکا متوجه سختی کار مذاکره با ایران شده است. البته جفتک هایی نیز در این میان می اندازند که بیشتر جنبه ژورنالیستی دارد. به همین لحاظ آمریکا تصمیم گرفته برای خود یار گیری کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۴
خب
آخرین اخبار