
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - مهدی دادرس عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت پرونده علیرضا بیرانوند اظهار کرد: قول دادیم راجع به این پرونده هیچ کس صحبت نکند چون پرونده حساس است و نمی خواهیم تنش به وجود آید.
دادرس درباره اینکه پرونده بیرانوند فقط حساس است که آن قدر زمان برده است، گفت: شما دیگر برای ما تعیین تکلیف نکنید و بگذارید پرونده روال قانونی خود را طی کند.
او درباره اظهارات علیرضا بیرانوند مبنی بر اینکه زودتر رای را صادر کنند تا فحاشی ها علیه من پایان یابد،گفت: من سوال دارم، اگر حکم بیرانوند را صادر کنیم دیگر به او فحاشی نمی کنند؟ برخی از هواداران فحاشی می کنند و ما کاری نمی توانیم انجام بدهیم مگر اینکه کمیته انضباطی جرایمی در نظر بگیرد. تضمینی نیست که اگر حکم بیرانوند را صادر کنیم فحش و ناسزا به او ندهند.
عضو کمیته استیناف درباره اینکه صالحی بیان کرده که اواسط اردیبهشت حکم بیرانوند صادر می شود و این حکم بعد از مشخص شدن قهرمان لیگ اعلام می شود، گفت: ما سعی می کنیم که زودتر این حکم صادر شود. این سوال را از صالحی سخنگو و رئیس کمیته استیناف بپرسید چون ایشان برنامه ها و زمان بندی ها را مشخص می کنند.
دادرس درباره اینکه سفارشی و توصیه ای به کمیته استیناف شده است تا رای پرونده بیرانوند دیر اعلام شود، گفت: هیچ توصیه ای نشده و حداقل کسی به من چیزی نگفته است. اطمینان داشته باشید هیچ وقت ما توصیه پذیر نیستیم.
او درباره اینکه چرا واکنشی به اظهارات خداداد عزیزی از سوی مراجع قضایی صورت نمی گیرد، گفت: فکر نمی کنم مصونیتی داشته باشد و این سوال را از کمیته انضباطی بپرسید.
عضو کمیته استیناف گفت: اگر ما حکم پرونده بیرانوند را صادر کنیم، دیگر به او فحش نمیدهند؟
پاسخ در هر صورت هم به فدراسیون فحش میدهیم هم به گداوند
والسلام