رئیس فدراسیون اسکیت صبح امروز با مدیر مجموعه ورزشی آزادی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مجید هنرجو رئیس فدراسیون اسکیت صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در دفتر مدیریت مجموعه ورزشی آزادی با محسن خمارلو مدیر این مجموعه و عضو هیئت مدیره شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی به دیدار و گفت‌و‌گو پرداختند.

در این دیدار رئیس فدراسیون اسکیت ضمن تبریک به خمارلو جهت انتصاب به عنوان مدیر مجموعه ورزشی آزادی برای وی در منصب جدید آرزوی موفقیت کرد.

همچنین در حاشیه این دیدار هنرجو گزارش کاملی از روند فعلی فدراسیون اسکیت و گزارشی از زیرساخت‌های فدراسیون در مجموعه ورزشی آزادی را ارائه کرد.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بحث بهسازی و آسفالت پیست آکادمی ملی اسکیت آزادی با همکاری نصرتی شهردار وقت منطقه ۲۲ و حمایت‌های وزیر ورزش اشاره و عنوان کرد: امیدوار هستیم با کمک شما بتوانیم مشکلاتی را که در فدراسیون وجود دارد به حداقل برسانیم.

رئیس  فدراسیون اسکیت افزود: با توجه به اینکه ورزش اسکیت جدای بحث قهرمانی رشته‌ای خانواده محور است و خانواده‌ها در کنار فرزندان خودشان از امکانات فدراسیون اسکیت استفاده می‌کنند این وظیفه بر عهده ما گذاشته شده تا از نظر امکانات شرایط بهتری را برای آنها به وجود بیاوریم.

در ادامه خمارلو ضمن تشکر بابت تبریک هنرجو بیان کرد: مجموعه ورزشی آزادی آمادگی همه جانبه و کامل خود را نسبت به ارائه خدمات به تمام فدراسیون‌ها از جمله فدراسیون اسکیت اعلام کرده و بسیار خوشحال می‌شویم طبق مسئولیت اجتماعی که بر عهده داریم، کمکی هرچند کوچک به جامعه ورزش کرده باشیم.

او گفت: با توجه به اینکه عضو کوچکی از خانواده بزرگ ورزش هستم و وظیفه خطیری که بر عهده بنده گذاشته شده شرایط ایجاب می‌کند تا بتوانیم بیشتر از گذشته وضعیت را برای فدراسیون‌ها فراهم کنیم. قول می‌دهم مشکلاتی که در فدراسیون وجود دارد را مرتفع کنیم.

گفتنی است در این دیدار علیرضا نصیری نایب رئیس اول، شهرام نظری عضو هیئت رئیسه، حمیدرضا بخارایی دبیر کل، حامد جاسبی خزانه‌دار فدراسیون و مهدی امینی معاون نظارت بر بهره‌برداری از اماکن مجموعه ورزشی آزادی هم حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار