رجبی مشهدی گفت: کاهش بارندگی‌ها و در نتیجه کاهش تولید نیروگاه‌های برق‌آبی همچنین ادامه تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها در سال جدید، موجب محدودیت‌های برقی در برخی از نقاط کشور شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق و مدیرعامل شرکت توانیر در حاشیه دوره آموزشی مدیریت مصرف برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴ با بیان این که در سال جاری به علت خشکسالی امکان استفاده از تمام ظرفیت نیروگاه‌های برقابی را نداریم، افزود: علاوه بر این، بخشی از تعمیرات نیروگاهی مربوط به سال گذشته به علت محدودیت‌های سوخت زمستان به امسال موکول شد و با توجه به اینکه بیش از ۳۰ درصد از نیروگاه‌های کشور عمر بالایی دارند، این تعمیرات حتماً لازم است انجام شود.

وی اضافه کرد: از آنجایی که نیروگاه اتمی بوشهر باید در دوره اوج بار در مدار باشد، برنامه تغییر سوخت آن در حال انجام است و از این رو تولید آن را در حال حاضر در مدار نداریم.

به گفته سخنگوی صنعت برق، این دلایل منجر شد که ظرفیت تولید پاسخگوی نیاز مصرف نباشد چرا که رشد مصرف برق کشور در همین روز‌های ابتدایی سال عدد ۶ درصد را نشان می‌دهد که بسیار زیاد است.

رجبی مشهدی در عین حال از همه هموطنان درخواست کرد تا مصرف برق خود را مدیریت کرده و سامانه‌های سرمایشی را به ویژه در مناطق گرمسیر که گرما زودتر فرا می‌رسد، بر روی دمای ۲۵ درجه قرار دهند. همچنین صنایع بزرگ نیروگاه خود را برای کمک به شبکه در مدار قرار دهند. 

وی در پایان ضمن عذرخواهی از مردم، اطمینان داد در روز‌های آینده همه همکاران صنعت برق بتوانند این محدودیت‌ها را مدیریت کنند.

منبع: شرکت توانیر 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
حالا برق ندارید به عراق برق صادر میکنید حقه بازی هم حدی داره قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم عراق رو
Iran (Islamic Republic of)
همشهری
۲۱:۰۴ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
خداوکیلی شیطان هم باید بیاد از شما درس یاد بگیره.میگید قطعی برق بخاطر کمبود آبه قطعی آب بخاطر کمبود برقه کمبود گاز بخاطر کمبود برقه قطعی برق بخاطر کمبود گازه و کمبود گاز بخاطر کمبود برقه حالا پیدا کنید پرتغال فر‌وش را...! خیلی با مزه اید شماها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
بود نبود تان هیچ فرقی ندارد . نبودن تان به مراتب مفید تر است .
Iran (Islamic Republic of)
اصغر
۱۹:۳۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
خدا لعنت کند هنوزبهار است برق مردم راقطع میکنید کشاورزان بیچاره کردید صنایع نابود شد مردم ازدست شما چه کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
شما بفرما وظیفه ی ساخت نیروگاه بر عهده ی کیست چرا از انرژی زمین گرمایی، اتمی، بادی، خورشیدی و ... استفاده نمی کنید چرا برنامه ریزی ندارید پس این حقوقها و پاداش‌ها و خارج از شمولها و اضافه کار های نکرده و ... برای چی میگیرید. برنامه ۵ یا ۱۰ ساله در تولید برق دارید؟ پس لطفا کنار بکشید و بگذارید کاربلد ها بیایند و لااقل برای ۵ سال بعد برنامه نوشته و اجرا نموده و در آخر هم پاسخگو باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۰ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
مگه چخبره روزی 3تا4.30برق قطع بشه
شما فقط صنعت و تولید کننده را میخواهید نابود کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
اینم رو بقیه تعرفه ها زودتر از پایان فروردین دارن اجرا میکنن قبل عید رفتم دکتر کلینیک شبانه روزی ۹۵ با بیمه الان ۱۷۵ شماها چن درصد اضاف کردین؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
امیرحسین
۱۴:۱۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
این همه مصیبت برای نیروگاه بوشهر می کشیم درمدارقرار ندارد این نیروگاه هست ونیست ما راازمدارخارج کرده حالا که نیاز است درمدارس قرارندارد
Iran (Islamic Republic of)
شهروند سمنانی
۱۳:۳۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۴
جناب آقای سخنگو گرانیهای برق بجای خودش لااقل بموقع کنتور خوانها (درهر فصل)رابرای بازدیدبفرستید تاباعث جابجا کردن الگوی مصرف نشود وکلاه سرمردم نرودمثل تابستان سال ۱۴۰۳ راکه الگوی پاییزی برای مردم سمنان حساب کردیدشایددر همه جای ایران چنین اتفاقی افتاده است ومردم متوجه این موضوع نشده اندویا۱۸ فروردین مصرف زمستانی راکنتور خوانهابازدید کرده‌اند
آخرین اخبار