
باشگاه خبرنگاران جوان - در چارچوب هفته بست و چهارم لیگ برتر فوتبال ایران، به جز دیدار استقلال و خیبر، سه دیدار دیگر برگزار شد که در مهمترین مسابقه تراکتور صدرنشین با یک گل از سد میزبانش آلومینیوم اراک گذشت و به قهرمانی نزدیکتر شد.
دقیقه ۴۲ شوت مهدی ترابی از پشت محوطه جریمه به یکی از مدافعان آلومینیوم برخورد کرد و مسیرش تغییر یافت تا با برخورد به تیرک دروازه تبدیل به تک گل این مسابقه شود.
شاگردان اسکوچیچ با این پیروزی ۵۱ امتیازی شدند و اختلافشان را با پرسپولیس رده دومی به چهار امتیاز افزایش دادند.
اما قبل از این دیدار اولین بازی لیگ برتر در سال جدید از ساعت ۱۸:۴۵ بین دو تیم گل گهر سیرجان و ذوبآهن اصفهان در حالی آغاز شد که در آن دو تیم انگیزه مشترکی برای کسب سه امتیاز داشتند و آن هم رساندن خود به جایگاهی بهتر و نیم نگاهشان به کسب سهمیه در هفتههای پایانی بود که در نهایت ذوب آهن با دو گل میزبانش را شکست داد.
مجید علیاری در دقیقه ۸۳ گل اول شاگردان محمد ربیعی را به ثمر رساند. این بازیکن در دقیقه ۴+۹۰ روی پاسی از مرتضی تبریزی باز هم گلزنی کرد و تیمش را به برتری ۲ گله رساند.
ذوبآهن با این پیروزی خارج از خانه ۳۱ امتیازی شد و تا رتبه ششم جدول ردهبندی لیگ برتر صعود کرد. شاگردان مهدی تارتار نیز با ۳۵ امتیاز همچنان در جایگاه پنجم جدول حضور دارند و فرصت کم کردن اختلاف امتیازشان با فولاد را از دست دادند.
در دیگر مسابقه هم استقلال خوزستان با دو گل نساجی را شکست داد تا نه تنها خودش کاملا از پایین جدول جدا شود بلکه نساجی را یک قدم دیگر به سقوط نزدیکتر کند.
یاشاسین تراختور