یک روزنامه‌نگار ایرلندی تاکید کرد که رئیس‌جمهور اوکراین از نتایجی که در نشست کشور‌های اروپایی بدست آمده، راضی نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی -چه بوز، روزنامه نگار ایرلندی اعلام کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، از نتایج نشست سران ائتلاف اراده که در پاریس برگزار شد، ابراز ناامیدی کرد.

بوز در صفحه ایکس خود نوشت: زلنسکی از نشست اوکراین که دیروز در پاریس برگزار شد راضی نبود.

این روزنامه نگار همچنین به نتایج نهایی این اجلاس که کاملاً با اهداف برگزارکنندگان این رویداد در تضاد بود، اشاره کرد. بوز نتیجه گرفت که "اوکراین هیچ تضمین امنیتی دریافت نکرد، فرانسه از تصرف دارایی‌های مسدود شده روسیه به نفع کی‌یف، لهستان از اعزام نیرو به اوکراین به هر شکلی و اتحادیه اروپا از استقرار "نیرو‌های حافظ صلح" در خط تماس خودداری کرد.

نشست سران ائتلاف اراده روز پنجشنبه در پاریس برگزار شد و در آن شرکت کنندگان در مورد تضمین‌های امنیتی اوکراین از جمله استقرار "نیرو‌های حافظ صلح" در آنجا بحث کردند.

در این اجلاس سران کشور‌ها و دولت‌های ۲۸ کشور از جمله کشور‌های اتحادیه اروپا و همچنین روسای شورای اروپا و کمیسیون اروپا و دبیرکل ناتو حضور داشتند. در حالی که اتریش، استرالیا و کانادا در سطح سفیر نمایندگی داشتند.

بلومبرگ در ۱۳ مارس گزارش داد که کر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در تلاش هستند تا ۳۷ کشور را برای تشکیل ائتلافی به‌اصطلاح "ائتلاف اراده" - گروهی از کشور‌هایی که آماده استقرار نیرو‌های حافظ صلح در اوکراین و ارائه ضمانت‌های امنیتی هستند - جذب کنند.

تلگراف نیز در تاریخ ۲۳ مارس به نقل از منابع بلندپایه نظامی گزارش داد که نیرو‌های انگلیسی برنامه‌های نخست وزیر انگلیس را "تئاتر سیاسی" توصیف کردند، زیرا هیچ کس هیچ ایده‌ای از جزئیات چنین ماموریتی نداشت.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در ۶ مارس تایید کرد که روسیه هیچ امکانی برای دستیابی به مصالحه در مورد استقرار نیرو‌های حافظ صلح خارجی در اوکراین نمی‌بیند.

وزیر روسی توضیح داد که اگر نیرو‌های خارجی در اوکراین مستقر شوند، کشور‌های غربی تمایلی به توافق بر سر شرایط حل و فصل مسالمت‌آمیز نخواهند داشت، زیرا این نیرو‌ها «واقعیت‌هایی را در زمین» ایجاد می‌کنند.

وزارت خارجه روسیه پیشتر اعلام کرده بود که برنامه‌های برخی کشور‌های اتحادیه اروپا برای اعزام نیرو‌های حافظ صلح به اوکراین اقدامی تحریک آمیز با هدف ایجاد توهمات نادرست در کی‌یف است.

منبع: آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
چیزی برای دادن اروپا نمانده ترامپ هرروز خواسته هایش را افزایش میدهد هرروز قراردادها عوض میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۷ ۰۸ فروردين ۱۴۰۴
اروپا بازلنسگی کمک میکرد در آینده منابع معدنی کمیاب اوکراین را تصاحب بکند قبل ازاروپا ترامپ منابع معدنی اوکراین را تصاحب کرد برای اروپا دیگر انگیزه ای نمی ماند به اوکراین کمک بکند
آخرین اخبار