سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با سخنگوی وزارت خارجه ارمنستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان که وزیر امور خارجه را در سفر به ایروان همراهی می‌کند، با خانم آنی بدلیان سخنگوی وزارت خارجه ارمنستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 در این دیدار دو طرف با ابراز خوشوقتی از روابط بسیار خوب ایران و ارمنستان در زمینه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی، بر اهمیت تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های رسانه‌ای و خبری، از جمله از طریق تبادل هیات‌های مطبوعاتی با هدف ارتقای شناخت و درک متقابل از فضای رسانه‌ای یکدیگر، تاکید کردند. در این رابطه، اهمیت به‌روز رسانی و اجرای تفاهم‌های منعقده فیمابین مراجع ذیربط رسانه‌ای دو کشور (شامل رادیو تلویزیون ملی و خبرگزاری‌های رسمی) مورد تأکید قرار گرفت.

طرفین ضمن تبادل نظر در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه در حوزه قفقاز، بر اهمیت ایجاد سازوکار‌های تماس مستقیم بین بخش‌های ذیربط وزارتخانه‌های خارجه دو کشور برای راستی‌آزمایی اخبار و گزارش‌های مرتبط با موضوعات مورد علاقه مشترک و هماهنگی جهت مواجهه مؤثر با اخبار جعلی، نادرست و گمراه‌کننده تأکید نمودند.

سخنگویان وزارتخانه‌های امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان همچنین با اشاره به پیوند‌های ریشه‌دار و تعاملات گسترده فیمابین دو کشور در حوزه‌های فرهنگی، هنری، تاریخی و نیز ارتباطات گسترده مردمی، آمادگی خود را برای شناسایی و استفاده از فرصت‌های متنوع همکاری در این زمینه‌ها اعلام کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار