
باشگاه خبرنگاران جوان - دکتر محمدجواد باقری رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: طرح نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده که تا روز چهارم فروردین ماه ۱۴۰۴ به ۸ هزار و ۹۵۶ تماس از سوی مردم پاسخ داده است.
او افزود: در طول این مدت اورژانس قم، ۳ هزار و ۲۱۳ مرتبه به ماموریت اعزام شد و به ۲ هزار و ۷۹۷ مصدوم و بیمار نیز خدمات رسانی کرده است.
دکتر باقری افزود: ۵۵۱ مورد از ماموریتهای اورژانس قم مربوط به حوادث تصادفی بوده است که از این تعداد ۴۶۴ مورد مربوط به حوادث شهری و ۸۷ مورد نیز مربوط به حوادث جادهای بود.
رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: در این مدت یک مرتبه بالگرد اورژانس به پرواز در آمد که به سه مصدوم بدحال خدمات رسانی و آنها را با سرعت به بیمارستان منتقل کرد.
دکتر باقری با اشاره به فعالیت موتورلانسها در استان گفت: موتورلانسهای اورژانس نیز در این مدت ۲۴۵ مرتبه به ماموریت اعزام شدند که موفق به خدمات رسانی به ۲۱۳ نفر شدند.
رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت از ابتدای طرح نوروزی تاکنون ۷۶۷ نفر بر اثر تصادف در محورهای درون و برون شهری استان مصدوم شدند که از این تعداد ۴۱۵ نفر به مراکز درمانی منتقل و متاسفانه شش نفر نیز جان خود را از دست دادند.