سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری فارس گفت: استقبال گردشگران از شهر شیراز و آثار تاریخی دوره زندیه بسیار خوب بوده است و گردشگران با میهمان نوازی خوب شیرازی‌ها رو‌به‌رو شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - مهدی پارسایی در بازدید سرزده از بافت تاریخی شهر شیراز و محور زندیه، اظهار کرد: شهرداری بافت تاریخی شیراز ایستگاه‌های راهنمایی و ارائه خدمات به مسافران را در بافت تاریخی ایجاد کرده که اقدامی در خور نام و نشان شهر شیراز است.

او با بیان اینکه انجمن دوستداران میراث فرهنگی فارس با ایجاد غرفه‌های راهنمایی مسافران، تور‌های بافت گردی ویژه گردشگران نوروزی راه اندازی کرده‌اند، گفت: با یکی از این تور‌ها همراه شدم و از توضیحات راهنمایان گردشگری این تور استفاده کردم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تاکید کرد: بافت تاریخی شیراز و خدماتی که مجموعه دست اندرکاران در این حوزه به گردشگران ارائه می‌کنند در طراز نام شهر شیراز است.

پارسایی با اشاره به اینکه پیرو حضور سفیر محترم تاجیکستان در شیراز، مراودات بین دو کشور رونق جدی یافته است و امروز در بافت تاریخی شاهد حضور گروهی از گردشگران تاجیکستانی بودیم، ادامه داد: امیدواریم ارتباطات و مبادلات فرهنگی بین شیراز و دوشنبه پایتخت تاجیکستان هرچه بیشتر تقویت شود و با راه اندازی پرواز مستقیم، شاهد تحکیم این روابط باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.