سد‌های دز و کرخه به عنوان ۲ سد بزرگ و مهم کشور از چهارم تا دوازدهم فروردین ماه میزبان میهمانان نوروزی هستند.

باشگاه خبرنگار جوان - سید حمید صالحی، مدیرعامل سد و نیروگاه دز گفت: تمهیدات لازم برای میزبانی از مسافران نوروزی و راهیان نور برای بازدید و آشنایی با بخش‌های مختلف سد و نیروگاه دز در شهرستان اندیمشک اندیشیده شده است.

او، سد دز را یکی از سازه‌های مهندسی کشور دانست و اظهار کرد: سد و نیروگاه دز از چهارم تا ۱۲ فروردین ماه از ساعت ۹ الی ۱۶ بعد از ظهر میزبان میهمانان و مسافران نوروزی است.

 صالحی ادامه داد: جاذبه‌های مسیر سد دز، منطقه بکر کوهستانی، جاده‌های زیبای تونلی و سخت گذر و همچنین دیواره و دریاچه سد از جمله جاذبه‌هایی است که گردشگران می‌توانند از آنها بازدید کنند.

مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سد و نیروگاه کرخه به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای فنی و مهندسی پس از انقلاب اسلامی آماده میزبانی از میهمانان و گردشگران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور است.

 صالحی بیان کرد: سد و نیروگاه کرخه به عنوان بزرگترین سد خاکی خاورمیانه و بزرگترین دریاچه مصنوعی کشور در طول سال گذشته میزبان بیش از ۵۰ هزار نفر از دانش آموزان سراسر کشور در قالب راهیان پیشرفت بود.

وی گفت: سد و نیروگاه کرخه از چهارم تا ۱۲ فروردین ماه از ساعت ۹ الی ۱۶ بعد از ظهر میزبان میهمانان و مسافران نورزی است.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.