دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی درباره سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص سیاست های استکباری آمریکا نکاتی را بیان کرد.

مجتبی شاکری دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره رفتارهای استکباری آمریکا اظهار کرد: ترامپ و هم‌پیمانش نتانیاهو هیچ درک درستی نسبت به محور مقاومت ندارند و تصور می‌کنند که می‌توانند با سیاستهای زورگویانه به اهداف خود برسند، گرچه مقام معظم رهبری مکرراً خطاب به غرب فرموده‌اند که محاسبات شما درباره محور مقاومت صحیح نیست.

وی ادامه داد: ترامپ می‌خواهد جهانیان او را مردی دیوانه بدانند که نمی‌شود با او مقابله کرد ،اما در شرایط کنونی جهان دیگر هیچ کشوری خام چنین سیاست‌های نخ نمایی نمی‌شود.

شاکری با اشاره به تهدیدات آمریکا علیه ایران تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به خوبی پاسخ تهدیدات رئیس جمهور آمریکا را دادند و مانورهای اخیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی نیز نشان داد که در بعد نظامی دست برتر را داریم.

دبیر کل جمعیت جانبازان گفت: رسانه‌های غربی طرفدار رژیم صهیونیستی سعی دارند تا نیروهای محور مقاومت را جزو نیروهای نیابتی ایران نشان دهند در حالی که این جریان بر اساس تعصب و غیرت خود برای آزادی سرزمینشان می‌جنگند اما از آنجایی که نتانیاهو در بن بست و باتلاق گرفتار شده به مسائل بیهوده و کذب دستاویز شده است .

فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: آمریکا برخلاف تمام شعارهای آزادی‌خواهانه‌ای که سر می‌دهد بودجه دانشگاه‌هایی که به جنایات رژیم صهیونیستی معترض هستند را قطع کرده است و این سیاست آمریکا را در امور راهبردی و نظری به بن‌بست خواهد رساند و ایالات متحده در جریان حمایت از اسرائیل در جنایات جنگی علیه مردم غزه چهره سیاه و منفور از خود به جای گذاشت.

وی گفت: آمریکا در سیاست‌های زورگویانه به جایی رسیده است که دیگر با متحدان خود نیز نمی‌تواند رابطه مسالمت آمیز داشته باشد و این مسئله در طی زمان ایالات متحده را رو به افول خواهد برد و احتمالا شاهد انقلابها و تحولات زودرس علیه آمریکا خواهیم بود چرا که نظم نوین جهانی دیگر سیاست های زورگویانه آمریکا را برنمی‌تابد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۰۲ فروردين ۱۴۰۴
قبل از سقوط اسد هم همین حرفها را زدید....کمی آب به صورت بزنید و از خواب بیدار شوید لطفا.کشور و زیر ساخت ها و مردم قربانی توهم و خیالبافی نیستند.واقع بینی بزرگترین خرد است.