به گفته رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند عمده تماس‌های برقرار شده با مرکز ۱۲۵ در سال ۱۴۰۲ از نوع مزاحمت بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - عنایتی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند گفت: پارسال ۳۵ هزار و ۳۱۵ تماس با مرکز ۱۲۵ در استان گرفته شده است.

او با اشاره به آمار تماس‌های واقعی و منجر به مأموریت افزود: از این تعداد تنها ۷ هزار و ۶۳ تماس واقعی بوده که منجر به مأموریت شده است.


بیشتر بخوانید


عنایتی اظهار کرد: ۲۸ هزار و ۲۵۰ تماس از مجموع تماس‌های گرفته شده با مرکز ۱۲۵ آتش نشانی مزاحمت و غیرواقعی بوده است که مزاحمت بودن برخی از آن‌ها محرز بوده و اعزامی صورت نگرفته است، اما در برخی موارد منجر به اعزام‌هایی شده است که نتیجه‌ای در بر نداشته است.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بیرجند بیان کرد: از مردم خواهش می‌کنیم از تماس‌های بی مورد با آتش نشانی پرهیز کنند، زیرا ممکن است در زمان اشغال خطوط و یا اعزام‌های غیرواقعی، مأموریتی واقعی پیش آمده باشد و منجر به حوادث ناگواری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.