
باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سنا فقیه سلیمانی- حسین جعفری اظهار کرد:۳۹ مصدوم در سنندج، ۱۷ مورد در سقز، ۱۷ مورد بانه، ۱۲ مورد در بیجار، ۱۷ مورد در دهگلان، ۱۷ مورد در کامیاران، هشت مورد در دیواندره، ۱۹ مورد در قروه، یک مورد در مریوان و یک نفر هم سروآباد به ثبت رسید؛ ضمن اینکه یک مورد آسیب به دست یک شهروند دهگلانی در منجر به قطع مچ دست چپ و یک مورد نیز قطع انگشت دست و در دیواندره هم منجر به قطع انگشتان یکی از مصدومان شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: از مجموع ۴۸ مصدوم دچار سوختگی، ۹ نفر با سوختگی شدید، ۹ نفر با سوختگی متوسط و ۳۰ نفر با سوختگی جزئی روانه بیمارستان شدهاند.
جعفری بیان کرد: همچنین از ۳۵ مصدومی که چشم آنان آسیب دیده، ۳۴ نفر دچار آسیب جزیی و یک نفر آسیب متوسط به چشم شدهاند.
وی گفت: ۶۲ مورد تروما به اندامها و قطع عضو هم تا ساعت ۲۰ دقیقه بامداد چهارشنبه به ثبت رسید.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه ۱۲۴ نفر از مصدومان مرد و ۲۴ نفر زن بودهاند، اضافه کرد: از میان آسیبدیدگان کمترین سن مربوط به کودک چهار ساله و بیشترین هم مردی ۷۵ ساله بود که هنگام تردد دچار آسیب شده است.
جعفری افزود: سه درصد مصدومان زیر ۶ سال، ۵۳ درصد۶ تا هشت سال، ۲۵ درصد ۱۸ تا ۲۹ سال، ۱۷ درصد ۲۹ تا ۶۰ سال و ۲ درصد هم بالای ۶۰ سال دارند.