مراسم قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی و آیین قرآن به سر گذاشتن شب‌های قدر در حرم مطهر بانوی کرامت از ساعت ۲۳ شب تا ۲ بامداد در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - ویژه برنامه‌های احیای شب‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۳ ماه مبارک رمضان در حرم بانوی کرامت اعلام شد.

 مراسم قرائت جوشن کبیر، سخنرانی و احیای شب‌های قدر از ساعت ۲۲ تا ۲ بامداد در شبستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد و قبل از شروع مراسم احیا نیز محافل کرسی تلاوت، بیان احکام، مناجات خوانی و زیارت امام حسین (ع) اجرا و در پایان نیز زیارت وارث قرائت خواهد شد.

لازم به ذکر است مراسم احیای شب ۱۹ و ۲۱ماه مبارک رمضان با قرائت دعای جوشن کبیر توسط عباس حیدرزاده و حسن شالبافان و مراسم سخنرانی و آیین قرآن به سر گذاشتن توسط حجت الاسلام و المسلمین رفیعی برگزار خواهد شد.

مراسم احیای شب ۲۳ ماه مبارک نیز با قرائت دعای جوشن کبیر توسط سید علی حسینی نژاد و سخنرانی و آیین قرآن به سر گذاشتن توسط آیت الله میرباقری برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم احیای شب‌های قدر حرم مطهر بانوی کرامت از ساعت ۲۳ با قرائت دعای جوشن کبیر تا ساعت ۲ بامداد به صورت زنده از شبکه‌های دو سیما و شبکه استانی نور پخش خواهد شد.

منبع: پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار