
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه ارومیه امروز در خطبه های نماز جمعه ارومیه که در مصلای امام خمینی برگزار شد، به مناسبت میلاد سبط اکبر امام حسن مجتبی علیه السلام، الگوگیری از ائمه (ع) اطهار علیهم السلام را موجب رستگاری انسان ها و و نصرت الهی دانست و افزود: خصائص ائمه معصومین (ع) باید مورد توجه و عنایت همگان باشد تا زندگیمان اصلاح شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی ضرورت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در ایام نوروز را مورد تاکید قرار داد و گفت: در همزمانی ایام نوروز با شبهای قدر، باید توجه شود که حرمت ماه رمضان و ایام شهادت امام علی (ع) شکسته نشود.
خطیب جمعه ارومیه با سفارش به اینکه برای بهرهمندی از فیوضات شبهای قدر باید آماده باشیم و همه در کنار هم از این فرصت بی نظیر بهره ببریم افزود: همچنین دید و بازدید نوروز نیز نباید فراموش شود چراکه صله رحم در دین اسلام مهم است.
امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه در ایام پایانی سال و چهارشنبه سوری باید حال عمومی جامعه را رعایت کرد تا ضربات جانی و مالی به مردم وارد نشود ادامه داد: حل و رفع مشکلات مردم و صله ارحام بهترین زمینه شادی است که باید مود توجه باشد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی به دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشجویان، اشاره کرد و گفت: لزوم هوشیاری دانشجویان در برابر توطئه های دشمنان ایران اسلامی را خاطر نشان کرد و گفت: تقوای الهی و خودباوری اصل مهم در پیروزی است.
امام جمعه ارومیه با استناد به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، خودباختگی را تنها خروجی حضور غرب در ایران و استعمار چندین ساله در دوران رضاشاه دانست و از بین رفتن خودباوری، حیا، ایمان و خانواده را مهمترین ثمره پذیرش غرب عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی با بیان اینکه عاقبت اعتماد به دشمن، شکست قطعی است ادامه داد: مذاکره با آمریکا نکته مهمی است که رهبر انقلاب از آن منع کردند و آن حضرت رفتار دولتهای آمریکا را، عامل بی اعتمادی جمهوری اسلامی نسبت به آنها دانستند.
وی با اشاره به گسترش استفاده از هوش مصنوعی در جامعه یادآورشد: مسئولان کشور، نخبگان و اساتید دانشگاهی نباید از این مسئله هوش مصنوعی غفلت کنند همچنین در استان نیز مسئولان ،اساتید و دانشگاهیان کمیته ای برای پیشرفت و کارهای عملی در این حوزه تشکیل دهند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی فضای مجازی و رسانه ها را یک ظرفیت برای ارائه دستاوردها دانست و افزود: مسئولان رسانه ای استان باید دارایی و داشته های استان را در تمامی حوزهها در فضای مجازی و رسانه ها عرضه کنند.
امام جمعه ارومیه با تقدیر از عملکرد پلیس راه و سازمان راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانغربی در کسب رتبه برتر کشوری در کاهش تصادفات جادهای ادامه داد: باید در ایام نوروز با پیوستن به پویش "نه به تصادف " و اجرای صحیح مقررات راهنمایی و رانندگی سفر ایمن داشته باشیم.