مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از معدوم سازی ۲۴۵کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد و غیربهداشتی در اجرای طرح نظارت بر واحدهای صنفی در این استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سلیمان رزاقی گفت: گشت مشترک تعزیرات حکومتی با همراهی بازرسان اتاق اصناف، شبکه بهداشت و دامپزشکی از واحدهای صنفی فروش گوشت، مرغ، نانوایی ها، فست فود و غذاخوری ها بازدید کردند.

وی افزود: در این بازدید ۹۵ کیلوگرم گردن و پای مرغ فاقدبرچسب و مشخصات از یک واحد صنفی پروتئینی درشهرستان اشتهارد معدوم شد.

رزاقی بیان کرد: همچنین در اجرای طرح نظارتی از یک واحد صنفی فست فودی بیش از ۱۵۰ کیلو فرآورده گوشتی فاسد و تاریخ مصرف گذشته معدوم و نیز یک واحد نانوایی آزادپز در شهرستان فردیس به دلیل استفاده از جوش شیرین و آرد تاریخ مصرف گذشته پلمب شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز گفت: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بدون اغماض با متخلفان برخورد می شود و از مردم درخواست می شود درصورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه های گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، عرضه کالای تقلبی، عرضه کالای غیربهداشتی با ورود به سامانه ۱۳۵ شکایات خود را ثبت کنند.

برچسب ها: گوشت فاسد ، کشف و ضبط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.